Στα επόμενα επεισόδια του «Παράδεισου των Κυριών» αναμένεται έντονη δράση καθώς μια ηθοποιός πέφτει νεκρή, κι έτσι αποχαιρετά οριστικά την σειρά.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατή, ο Χρήστος έχει στο χέρι τον Σίμο, και κατά συνέπεια έχει την δυνατότητα να τον απειλεί και να τον εκβιάζει. Από την άλλη η Νέλλυ αν και συνειδητοποιεί ότι επέλεξε να εμπιστευτεί τον λάθος άνθρωπο, είναι πλέον αργά για να αλλάξει κάτι.

Παρ’όλα αυτά, αποφασίζει να διορθώσει τα πράγματα και τηλεφωνεί στον Πάρη για να του αποκαλύψει την πραγματικότητα, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα μιλήσει επίσης και στην αστυνομία.

Ο Πάρης, ενημερώνει αμέσως τον Γιαμμαλή, αλλά το τηλεφώνημα από την Νέλλυ καθυστερεί. Η αναμονή αυτή αυξάνει την αγωνία του Πάρη.

Επιμένει να πάνε να την βρουν, φοβούμενος ότι κάτι της έχει συμβεί, καθώς από τα λόγια της δεν φαινόταν να θέλει να τον εξαπατήσει. Οι φόβοι του, δυστυχώς, επιβεβαιώνονται. Η Νέλλυ είναι νεκρή, γεγονός που αναπόφευκτα δημιουργεί μια άκρως σημαντική εξέλιξη στον «Παράδεισο των Κυριών».