Σασμός – Το σκοτάδι ήρθε για πρώτη φορά στην ψυχή της Βασιλικής όταν σκότωσαν τον Νικηφόρο. Προσπάθησε να πάρει εκδίκηση, δεν τα κατάφερε, ενώ η στήριξη της οικογένειάς της και το γεγονός πως έμεινε έγκυος, την έκαναν να προσπαθήσει να ορθοποδήσει ξανά στη ζωή.

Σασμός – Θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Μετά τις αποκαλύψεις της Καλλιόπης, ο Μαθιός αναπνέει δύσκολα από το σοκ. Ο Αστέρης θα ακολουθήσει το παράδειγμά της και θα τους οδηγήσει στο Σταματόδεντρο. “Έδωσα όρκο στην ψυχή σου, γιε μου. Δεν γνώριζα τότε ότι ο Αντρέας, αυτό το ταραγμένο πνεύμα, κρύβεται πίσω από τις απώλειές μας,” θα δηλώσει η Καλλιόπη, προβληματισμένη. Αργότερα, θα αναρωτηθεί πώς θα εκπληρώσει τον όρκο του όταν αντιμετωπίσει ξανά τον Αντρέα. “Δεν θα είσαι μόνος, αδελφέ. Έχουμε υποστεί τις ίδιες απώλειες. Το πένθος κυριεύει το σπίτι μας. Θα παλέψουμε το θηρίο της οργής και θα το νικήσουμε», θα τονίσει ο Αστέρης.

Αντίθετα, η Βασιλική σκέφτεται το σχέδιο εκδίκησής της. “Δεν έχω δώσει όρκο, Μαθιό μου. Μόνο η επιθυμία μου για την καταστροφή του Αντρέα με περιτριγυρίζει. Το τέλος του πλησιάζει. Εγώ θα τον σκοτώσω,” δηλώνει με αποφασιστικότητα. Ο Μαθιός ανησυχεί, ενώ η Καλλιόπη και ο παπάς αναγνωρίζουν το τέρας της εκδίκησης που ξυπνάει μέσα της. Αποφασίζουν να επικεντρώσουν την προσοχή τους στη γυναίκα για να αποφύγουν το χειρότερο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ