Η Αρετή, σκεπτική, αποφασίζει να τηλεφωνήσει στον Τάσο καθώς καταλαβαίνει πως είχε δίκιο που της θύμωσε.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Τον καημό μου, στον άνθρωπο μου, είπα, Τάσο μου..αν σε φούρκισα, χωρίς να το θέλω εννοείται, με συγχωρείς..έχεις κι εσύ τα δικά σου.. δύσκολο να δείξεις κατανόηση…», του λέει και κανονίζουν να βρεθούν.

Έχει βραδιάσει και ο Κουράκος ρωτά και πάλι την Δήμητρα για την επικίνδυνη αποστολή που έχει αναλάβει. «Κατάφερα ν’ ανοίξω το τάμπλετ της γυναίκας του Ρουσσέα. Σ’ ένα αρχείο βρήκα και φωτογράφισα αυτό..», τον ενημερώνει κα αφού του δείχνει τις φωτογραφίες που τράβηξε καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για τραπεζικούς λογαριασμούς και αποφασίζουν να το εξακριβώσουν. «Αυτός είναι σε τράπεζα στην Μάλτα.. σε οφ σορ εταιρεία..» σχολιάζει ο Κουράκος και μπαίνουν και τον άλλον λογαριασμό.

«Κι αυτός σε τράπεζα στα νησιά Κέιμαν. Πάλι σε οφ- σορ..Σίγουρα δεν είναι λογαριασμοί της εταιρείας των ειδών υγιεινής που έχουν», λέει η Δήμητρα και ο Κουράκος φοβάται μήπως για πρόκειται για κύκλωμα με πλοκάμια στο εξωτερικό. «Γι αυτό όσο γρήγορα τους ξεσκεπάσουμε, τόσο καλύτερα…», τονίζει η Δήμητρα κι εκείνος την αγκαλιάζει σφιχτά.

Την ίδια ώρα, ο Αποστόλης ετοιμάζεται να επισημοποιήσει την σχέση του με την Αναστασία. Έχει αγοράσει τούρτα και χρυσές βέρες, όμως εκείνη πικραίνεται και θυμώνει για ακόμα μία φορά. «Τι, έτσι; Χωρίς το εικόνισμα της Παναγιάς; Χωρίς την κυρά μου; Έστω τρεις γνωστούς;;», του λέει και φεύγει κλαίγοντας.

Ο Χρήστος και η Αριάδνη για ακόμα μία φορά καταλήγουν ο έναν στην αγκαλιά του άλλου, μόλις φύγουν οι πελάτες και η γυναίκα εκείνου από την ταβέρνα. «Έχω κρατήσει δωμάτιο στο ξενώνα.. θες να πάμε;», την ρωτάει κι εκείνη του απαντά: «Σα τρελή…» και φεύγουν βιαστικά.