Ο Παράδεισος των Κυριών: Εντοπίζουν το πτώμα της Λιζέτας

Η Όλγα, που είχε πληροφορηθεί για τον Αποστόλη, και αποφάσισε να το κρατήσει κρυφό από τη Δωροθέα, (χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνη τον είχε κρύψει μέσα στο δωμάτιό της), έρχεται σε δύσκολη θέση, κυρίως απέναντι στον γιο της, τον Πάρη.

Ο Ντίνος και η Μιράντα σοκάρονται όταν μαθαίνουν ότι η Λιζέτα βρέθηκε νεκρή. Το φρικτό αυτό νέο τους συγκλονίζει βαθιά, και τώρα, προσπαθούν να βρουν τρόπο για να ενημερώσουν τον άντρα της και την κόρη της που βρίσκεται στην Αμερική…

Η Σύρμω βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ανεπίτρεπτη κατάσταση, καθώς τσακώνει την κόρη της, τη Ζαχαρούλα, σε μια ξεκάθαρη ερωτική σκηνή με τον Βύρωνα και παρακαλάει τον Βελισάρη να τους παρακολουθήσει, μέχρι να δει τι μπορεί να κάνει….

Παράλληλα, η Πιπίτσα αποφασίζει να παίξει το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει την ενότητα της οικογένειάς της. Επισκέπτεται τη Δωροθέα και απαιτεί να αφήσει τον άντρα της, τον Μάρκο, ήσυχο. Την ίδια ώρα, η αστυνομία επισημαίνει ότι το πτώμα της Λιζέτας βρέθηκε στον τόπο που ανέφερε ο Άγης στο γράμμα του.

Έτσι, λοιπόν, ζητά από την Πολυξένη να παρουσιαστεί στο Τμήμα με το γράμμα. Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Αποστόλης, αποφασισμένος για όλα, πηγαίνει να βρει τον Χρήστο, όμως εκεί συναντά τη Βικτώρια και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο δίλημμα…