Σε μια στιγμή αδυναμίας, η Μιράντα αποφασίζει να δώσει ένα φιλί στον Ντίνο, ενώ η Αμαλία τους παρακολουθεί, δημιουργώντας ένταση και κάνοντας τη Μιράντα να αισθάνεται έντονη δυσαρέσκεια. Αυτή η κατάσταση φέρνει ακόμα μεγαλύτερη ανασφάλεια στη Μιράντα, καθώς πιστεύει ότι προκάλεσε και πάλι πόνο στην Αμαλία.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Λίγο αργότερα, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, αποφασίζει να εξομολογηθεί στον Χριστόφορο τα συναισθήματά της και τον πόνο που νιώθει για όσα συμβαίνουν. Ο Χριστόφορος προσπαθεί να την παρηγορήσει και να της δώσει κουράγιο, δηλώνοντας ότι αν και δεν είναι εύκολη η κατάσταση, πιστεύει ότι όλα θα πάνε καλά.

Παράλληλα, η ιατροδικαστική εξέταση της Νέλλυ αποκαλύπτει ότι υπέστη κακοποίηση. Ένας ψυχίατρος, συνεργάτης του Πάρη, μετά από συζήτηση μαζί του, λέει στην Όλγα και τον Σωτήρη την πιθανότητα ότι ο Πάρης ενδέχεται να ήταν ναρκωμένος κατά την πράξη και να μην γνωρίζει πλήρως τι συνέβη.

Αμέσως μετά, η Όλγα επισκέπτεται τη Νέλλυ με σκοπό να διαπιστώσει την ακριβή αλήθεια σχετικά με τον ρόλο του Πάρη στο περιστατικό.

Ωστόσο, οι ψευδείς και θεατρινίστικες απαντήσεις της Νέλλυ δεν πείθουν την Όλγα, η οποία απευθύνει απεριφράστως την ερώτηση: “Αν κάποιος σε πλήρωσε για να εκφράσεις αυτό το ψέμα, είμαι πρόθυμη να σε ανταμείψω ακόμη περισσότερο ώστε να αποκαλύψεις την πραγματικότητα.”

Ο Χριστόφορος διεκδικεί
το παιδί της Γεωργίας

Τα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση τόσο του Πάρη όσο και της Νέλλυ αποδεικνύονται ανεπαρκή για να αποδειχθεί η κατηγορία του βιασμού. Η απόφαση της Αμαλίας να μιλήσει, φαίνεται να είναι κρίσιμη για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Αναφέρει στον Χριστόφορο όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον βιασμό που υπέστη από τον Πάρη, και αυτός, θυμωμένος, αποφασίζει να αγωνιστεί για την επιμέλεια του μικρού: “Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω το εγγόνι μου στα χέρια ενός βιαστή,” υποστηρίζει και παράλληλα απολύει την Όλγα από την τράπεζα.

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος συνομιλεί με τον δικηγόρο του σχετικά με το παιδί της Γεωργίας και στη συνέχεια επισκέπτεται τους Βασιλείου για να ζητήσει να μιλήσει ιδιαιτέρως με τον Πάρη.

Ο Φώτης, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, αποχαιρετά τη Μάγια και αναχωρεί για να πραγματοποιήσει την επέμβαση για τη Νικολέτα. Προτού αναχωρήσει, μιλάει με τη Μιράντα στο τηλέφωνο, και εκείνη τον ευχαριστεί για ακόμη μια φορά.

Την ίδια στιγμή, η Αμαλία καταγγέλλει τον Πάρη, αλλά δεν προχωρά σε μήνυση, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορούν να τον συλλάβουν. Ο Σίμος δεν χαίρεται με αυτό, αλλά όταν επιστρέφουν στο σπίτι, προσπαθεί να την πιέσει.

Η Ματούλα όμως τον ανακόπτει λέγοντας: “Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο δύσκολο είναι για μια κακοποιημένη γυναίκα να μιλήσει.” Η Αμαλία μιλάει με τη Μιράντα και της ανακοινώνει ότι δεν κατάφερε να τον καταγγείλει με μήνυση.