Η Μάγισσα: Η συνάντηση του Αντρέι με τον μυστηριώδη ρασοφόρο άνδρα αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά αποτυχημένη. Ο Φρίξος αποφασίζει να προειδοποιήσει την Αγάθη σχετικά με την επιρροή που ασκεί η Σιμώνη στη Θεοφανώ. και η μοναχή αναλαμβάνει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 «Η Μάγισσα»…

Η Μάγισσα: Δαμιανή και Πολυξένη στραγγάλισαν το βρέφος

Ο Σπήλιος αναθέτει στον Θράσο το καθήκον να παρακολουθεί τον Μισέλ, με την πεποίθηση ότι ο Γάλλος έχει ανακαλύψει τον τόπο όπου κρύβεται ο θησαυρός. Ο Μιχαήλ είναι βέβαιος πως το καράβι του έπεσε στα χέρια του Σπήλιου, ενώ, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, η Μεταξία είναι αποφασισμένη να εκδικηθεί ύπουλα τον Τζανή. Η Θεοφανώ και ο Φρίξος καταστρώνουν ένα σχέδιο για να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο του μωρού.

Από την στιγμή που είδε το σημάδι πάνω στο σώμα του εγγονού της, η Δαμιανή αντιλήφθηκε ότι ήταν ακριβώς το ίδιο σημάδι που κουβαλούσε ο γιος της, ο Τζανής. Σαν μητέρα, κατάλαβε αμέσως ότι το παιδί αυτό ήταν το αποτέλεσμα του παράνομου έρωτα μεταξύ του Τζανή και της Μεταξίας.

Δεν άργησε να προειδοποιήσει τον γιο της και τη νύφη της, λέγοντας τους ότι η σχέση μεταξύ τους πρέπει να τελειώσει, καθώς αν ο Μάρκος μάθει την αλήθεια που κρύβεται τόσο καιρό, αυτό θα οδηγήσει σε σκάνδαλο που θα απειλήσει την ενότητα της οικογένειας και ίσως χυθεί αίμα. Ωστόσο, αντί να ακούσουν τις προειδοποιήσεις την, αγνόησαν.

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, μια νύχτα, σε συνεννόηση με την Πολυξένη, αποφάσισαν να πάρουν το μωρό και να το πάνε στο ποτάμι, όπου εκεί το στραγγάλισαν. Ήταν ο μόνος τρόπος για να διασφαλίσει η Δαμιανή ότι τα δύο αδέλφια δεν θα σκοτωθούν μεταξύ τους, και το νεογέννητο μωράκι ήταν συνδεδεμένο με ένα σκοτεινό οικογενειακό μυστικό που θέλησε να θάψει για πάντα. Ωστόσο, στον πύργο, τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό.