Σασμός: Θοδώρα και Λευτέρης ντύνονται στα μαύρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Βαρύ πένθος για Θοδώρα και Λευτέρη…

Στα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου της δημοφιλούς δραματικής σειράς «Σασμός» του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, έρχονται συνταρακτικά γεγονότα που ανατρέπουν τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Η Θοδώρα και Ο Λευτέρης, αντιμετωπίζουν μία ανείπωτη τραγωδία που θα σημαδέψει τη ζωή τους. Η απώλεια του αγέννητου παιδιού τους, το οποίο περίμεναν με ανυπομονησία, τους ρίχνει στην απόλυτη θλίψη, και φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Η Θοδώρα, βυθίζεται σε έναν ωκεανό κατάθλιψης, ενώ ο Λευτέρης βρίσκεται ανίσχυρος να την βοηθήσει, μοιράζοντας τον ίδιο πόνο και αδυνατώντας να βρει λόγια παρηγοριάς.

Οι πληροφορίες που φτάνουν σε εμάς αποκαλύπτουν ότι ο δρόμος της Θοδώρας και του Λευτέρη είναι γεμάτος προκλήσεις και δυσκολίες. Ωστόσο, η ίδια πηγή αφήνει αισιόδοξη επιφύλαξη, υποδηλώνοντας πως ίσως η αγάπη τους και η αντοχή τους απέναντι στην αντίξοα τύχη τους οδηγήσουν εν τέλει, σε μια ευτυχισμένη ζωή ανανεώνοντας έτσι το νόημα της αγάπης.