Ιφιγένεια και Παύλος γίνονται και πάλι ζευγάρι

Ο Παύλος αποφασίζει να επανασυνδεθεί με την Ιφιγένεια, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, «Famagusta». Ωστόσο, αυτή η απόφαση του βρίσκει αντίθετους τους γονείς του.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη νέα σειρά του Mega, «Famagusta».

Ο Παύλος, όντας ενήμερος ότι δεν του απομένει πολύς χρόνος ζωής, προσπαθεί να μοιράζεται όσο περισσότερες στιγμές μπορεί με τον γιό του. Η Ιφιγένεια, η πρώην γυναίκα του, μόλις έμαθε για την κατάσταση του, αποφάσισε είναι πλάι του μέχρι το τέλος και να ζήσει μαζί του και με τον γιό τους όσες περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές μπορεί.

Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια της σειράς «Famagusta», η Ιφιγένεια, που τώρα είναι απεξαρτημένη από το αλκοόλ, επιστρέφει για να ζήσει με τον Παύλο και τον μικρό Ανδρικό, με σκοπό να έρθει πιο κοντά με τον γιό της, αφού η επιθυμία του πρώην άντρα της είναι, όταν φύγει από την ζωή να πάρει εκείνη την επιμέλεια του παιδιού τους.

Βλέποντας αυτή την ανατροπή, οι γονείς του Παύλου, ο Ανδρέας και η Χριστίνα, φοβούνται λόγω των προηγούμενων προβλημάτων της Ιφιγένειας με το αλκοόλ και αντιδρούν στην απόφαση του. Έρχονται σε ρήξη με τον Παύλο και σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, εκείνος τους ζητάει να μην μπλέκονται στη ζωή του.

Την ίδια ώρα, ο Παύλος και η Ιφιγένεια περνάνε ευτυχισμένες στιγμές με τον γιό τους και αφήνουν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον ελεύθερα και γίνονται και πάλι ζευγάρι, κάτι που βρίσκει αντίθετους τους γονείς του Παύλου και φέρνει πολλούς καυγάδες ανάμεσα τους.