Έρωτας φυγάς Β’ κύκλος: Η Μαργέτα βοηθάει την Αλεξάνδρα να γλιτώσει… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα στο πλευρό της Αλεξάνδρας

Ο Μάρκος, αντιμέτωπος με την αδιέξοδη κατάσταση, αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από την Ευγενία, με αποτέλεσμα να την διαλύσει ψυχολογικά. Ο συγκλονισμένος Στέφανος και η ανήσυχη Νότα προσπαθούν να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη, φοβούμενοι ότι η απόφαση αυτή μπορεί να βλάψει την υγεία της Ευγενίας, αλλά και το παιδί τους. Παρόλα αυτά, ο Μάρκος αρνείται να συγχωρέσει την Ευγενία για όλες τις δυσκολίες που του προκάλεσε, εστιάζοντας το μυαλό του μόνο στην Αλεξάνδρα.

Από την πλευρά της, η Ευγενία προσπαθεί ξανά να προσεγγίσει τον Μάρκο, αλλά εκείνος εξακολουθεί να την κρατάει σε απόσταση. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεται η συνομωσία που είχε στήσει ο Παύλος εναντίον του Στρατή και η Φωτεινή προσφέρει τη βοήθειά της στη Γεωργία, προκειμένου να ανακτήσει τα αγαθά που της είχε κλέψει ο σύζυγός της. Ωστόσο, ο Κοντογιάννης το ανακαλύπτει και η σύζυγός του δεν διστάζει να τον αντιμετωπίσει στα ίσα.

Οι μέρες περνούν και η υπόθεση της Αλεξάνδρας φτάνει ενώπιον του δικαστηρίου. Τόσο η σιωπηλή στάση της Αλεξάνδρας όσο και οι προσπάθειες της Νάντιας, δεν βοηθάνε να αναγνωριστούν ελαφρυντικά. Τότε, λοιπόν, η Μαργέτα, μετά από παρότρυνση του Μιχάλη, επισκέπτεται την Αλεξάνδρα στη φυλακή και της λέει κάτι που θα την βοηθήσει να αποφυλακιστεί, θέλει να απαλλαγεί από τις ενοχές για τον ρόλο της στα γεγονότα. Παράλληλα, ο Ιάσονας αρχίζει να αναρρώνει στο νοσοκομείο, και είναι γεμάτος μίσος για όσα έχει υποστεί από την Αλεξάνδρα και διαφωνώντας με τις προσπάθειες της μητέρας του να την βοηθήσει.

Η μεγάλη στιγμή της δίκης της Αλεξάνδρας φτάνει και όλοι είναι σε αναστάτωση. Κατά τη διάρκεια της δίκης, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, ο Ιάσονας και ο Μάρκος, ανταλλάσσουν πυροβολισμούς μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να διακοπεί η συνεδρίαση. Στη συνέχεια, οι δύο άντρες καταλήγουν στο κρατητήριο, ενώ η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο κελί της, όπου την περιμένει ένα δυσάρεστο νέο.