Έρωτας Φυγάς Επόμενα Επεισόδια: Η προσπάθεια της Νότας να εμποδίσει τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα να το σκάσουν αποτυγχάνει και οργισμένη φτάνει στο Κιάρι, προκαλώντας μεγάλη ταραχή. «Εδώ είσαι και η τύχη σου δουλεύει. Η γυναίκα σου το έσκασε με τον Μάρκο και τα μωρά σας κι εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Τρέχα να τους προλάβεις πριν να είναι αργά», φωνάζει στον Ιάσονα, ο οποίος σαστίζει.

Αρχίζει να ψάχνει όλο το σπίτι και τελικά διαπιστώνει ότι η γυναίκα του μαζί με τα παιδιά του πράγματι έχουν εξαφανιστεί. «Αν τους πιάσω θα σκοτώσω αυτόν τον αλήτη με τα ίδια μου τα χέρια», ωρύεται και δίνει όρκο να τους βρει και να εκδικηθεί μια και καλή τον Μάρκο.

Την ίδια στιγμή, ένας μάρτυρας καταθέτει στη χωροφυλακή ότι είδε τον Μάρκο με τα παιδιά. Η Γεωργία, νιώθει ενοχές που δεν εμπόδισε την Αλεξάνδρα να φύγει, ενώ το σχέδιο της Νότας αρχίζει να μπαίνει σιγά-σιγά σε εφαρμογή…

Η χωροφυλακή ξεκινά έρευνες για τον εντοπισμό της Αλεξάνδρας, ενώ ο Μάρκος έπειτα από την αποτυχημένη προσπάθεια τους να το σκάσουν, συλλαμβάνεται και ανακρίνεται. «Πες μας πού είναι η Αλεξάνδρα Δεμερτζή», τον ρωτούν, αλλά εκείνος επιμένει να λέει ότι δεν ξέρει.

Οι ώρες περνούν, και η Αλεξάνδρα δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος παραμένει ύποπτος για την εξαφάνισή της και παραμένει φυλακισμένος, ενώ ταυτόχρονα, η Ευγενία και ο Ιάσονας ετοιμάζονται να καταθέσουν μήνυση εναντίον του για την απαγωγή των παιδιών τους.

«Επιτέλους, να και κάτι στο οποίο συμφωνούμε», λέει η Ευγενία στον Ιάσονα, η οποία είναι έξω φρενών με την τροπή που πήραν τα πράγματα. Λίγο αργότερα, η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο αρχοντικό και πληροφορείται ότι ο Ιάσονας σκοπεύει να την πάρει μαζί με τα παιδιά και να φύγουν για την Αμερική μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας.

Αν και προσπαθεί να τον πείσει να παραμείνουν, εκείνος δεν κάνει πίσω. «Να μείνουμε γιατί; Για να συνεχίσεις να βλέπεις τον εραστή σου και να το ξανασκάσετε; θα φύγουμε μαζί με τα παιδιά μας και δεν θα ξαναγυρίσουμε στο Κιάρι. Πάει και τελείωσε», της ξεκαθαρίζει. Η ανένδοτη στάση του, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, δεν αφήνει ανεπηρέαστη την Ουρανία, η οποία το προειδοποιεί ότι αν δεν μαλακώσει θα χάσει όχι μόνο την Αλεξάνδρα, αλλά και την ίδια.