Σασμός: Ο ερχομός του Αντρέα Βρουλάκη πρόκειται να προκαλέσει αναταράξεις στις σχέσεις των πρωταγωνιστών, διότι είναι ο μόνος που δεν επιθυμεί να γίνει σασμός…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Η Μαρίνα οργισμένη χαστουκίζει τον Αντρέα…

Η ανακοίνωση ότι η ανιψιά του, Αργυρώ, διατηρεί σχέση με τον Σταματάκη και ακόμα περισσότερο ότι έχουν αποκτήσει ένα παιδί, αποτελεί τον παράγοντα που θα πυροδοτήσει την ήδη εκρηκτική κατάσταση.

Ο Βρουλάκης δεν θα διστάσει να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με λόγια βαριά προς τη Μαρίνα. «Η κόρη σου έχει γίνει σύντροφος του Σταματάκη, ενώ εσύ παρέμεινες αδρανής» θα της πει, και εκείνη θα σηκώσει το χέρι της και θα τον χαστουκίσει. Ωστόσο, σύντομα θα αναθεωρήσει, καθώς θα συνειδητοποιήσει πως πρέπει να δράσει διαφορετικά και θα οργανώσει ένα σχέδιο εναντίον τους.

Η μάχη του Μαθιού με τον χάρο

Ώρες αγωνίας θα ζήσει η οικογένεια του όταν θα βρεθεί στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό του Νικηφόρου. Η Βασιλική, επίσης τραυματισμένη μετά το ατύχημα με το αυτοκίνητο της δεν θα φύγει από κοντά του μέχρι να την διαβεβαιώσει ο Δημήτρης ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Ο Μαθιός θα περάσει δύσκολες ώρες, έχοντας όλους στο πλευρό του, όμως, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις απειλές των Βρουλάκηδων και συγκεκριμένα του Αντρέα που καραδοκεί.