Η Γη της Ελιάς: Στα νέα επεισόδια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» θα δούμε μια δυνατή έλξη να αναπτύσσεται ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μιλτιάδη…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Βασιλική και Μιλτιάδης έρχονται επικίνδυνα κοντά…

Μετά το πρόσφατο ατύχημα της Βασιλικής στη θάλασσα, το οποίο παραλίγο να της στοίχισε τη ζωή, οι προτεραιότητες της ζωής της αλλάζουν ριζικά. Ένα από τα αξιοσημείωτα γεγονότα ήταν η επέμβαση του Μιλτιάδη, ο οποίος, όταν αντιλήφθηκε ότι η Βασιλική είχε χάσει τις αισθήσεις της, την έσωσε με καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης.

Η Βασιλική, αντιμετωπίζοντας μια σειρά από τραυματικά γεγονότα, όπως η φωτιά στο σπίτι της, το ατύχημα στη θάλασσα και η παγίδα που στήθηκε εναντίον του Φίλιππου, βρίσκεται σε μια εξαιρετικά ευάλωτη κατάσταση. Παράλληλα, πρέπει να αντιμετωπίσει τη ζήλεια του Φίλιππου, όταν εκφράζει τον ενθουσιασμό της για τον Μιλτιάδη, τον άνθρωπο που την έσωσε.

Από την άλλη πλευρά, ο Μιλτιάδης, που είχε έρθει στη Μάνη με την απόφαση να εκδικηθεί τη Χάιδω και την οικογένειά της για τον θάνατο του αδελφού του, συνυπολογίζοντας τον αδελφό του, τον Σωτήρη, τελικά να αλλάζει τα σχέδια του μετά το ατύχημα της Βασιλικής. Έτσι, θα παρακολουθήσουμε τον Μιλτιάδη να αρχίζει να προσεγγίζει περισσότερο τη Βασιλική και σταδιακά να την ερωτεύεται.

Αρχικά, η Βασιλική βλέπει στο πρόσωπο του Μιλτιάδη έναν άνθρωπο στον οποίο μπορεί να εμπιστευτεί και να στηριχτεί. Ωστόσο, με τον πέρασμα του χρόνου, η φιλία τους μετατρέπεται σε έντονη έλξη, με αποτέλεσμα μα παίρνουν όλα μια άλλη τροπή. Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης, που επιδιώκει με κάθε τρόπο να εκδικηθεί, ενθαρρύνει τον Μιλτιάδη να προχωρήσει με τη Βασιλική, προκειμένου να διευκολύνει τα σχέδια του και να πετύχει τον στόχο του…