Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας φτάνει τρέχοντας στο γραφείο του Μεταξά εν μέσω της σκοτεινής νύχτας και βρίσκει τον υπεύθυνο ασφαλείας νεκρό…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του ΣΚΑΙ Οι Πανθέοι.

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια – Ο Κίτσος παλεύει να εξαφανίσει τις σκέψεις του για τη Μάρμω

Ο Μεταξάς είχε την υποψία ότι ίσως ο ίδιος ήταν ο στόχος και ζητάει από τον Ανδρέα να μεταφέρουν το πτώμα στην κλινική του, προκειμένου να πραγματοποιηθεί νεκροψία χωρίς να το γνωρίζει κανείς, ενώ τον πληροφορεί για τα ευρήματα.

Ο Κίτσος, αναπαράγοντας την τακτική που είχε χρησιμοποιήσει και η Μάρμω, αποφασίζει να επαναλάβει τη συνάντησή τους. Στέλνει ένα μήνυμα προς τη Μάρμω, προτείνοντάς της να τον συναντήσει στο ξενοδοχείο της Νίνας. Η Μάρμω δέχεται την πρόταση και ο Κίτσος της προτείνει να παίξουν ένα παιχνίδι «ανακάλυψης».

Ο Στάθης είχε βεβαιότητα ότι αυτή τη φορά θα επιτύχει στο να εκβιάσει τον Βαλλίδη και να αποσπάσει τα χρήματα που επιθυμεί, αποφασίζει να τον επισκεφθεί στο σπίτι του. Όμως, καθώς φτάνει εκεί, αντιμετωπίζει μια αναπάντεχη έκπληξη.

Ο Κίτσος παλεύει να εξαφανίσει τις σκέψεις του για τη Μάρμω από το μυαλό του. Πηγαίνει στον Τέλη, ωστόσο, η κουβέντα τους περιστρέφονται αποκλειστικά γύρω από τη Μάρμω.

Η συζήτησή τους διακόπτεται ξαφνικά από την άφιξη της Πέλλας, που εμφανίζεται και με τρόμο λέει ότι κάποιος από την Ασφάλεια την παρακολουθεί.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος παλεύει με μια εξίσου δυσάρεστη αλήθεια που δεν μπορεί να αγνοήσει: η ανακάλυψη ότι δεν είναι το βιολογικό παιδί του Βλάση τον ταλαιπωρεί βαθιά.

Επειτα από ένα έντονο ξέσπασμα στην Ιλαρία, αποχωρεί από το σπίτι. Ο χρόνος περνά ανησυχητικά, και η Ιλαρία, μαζί με τον Παναγή, αρχίζουν να ανησυχούν. Καθώς η νύχτα έρχεται, ο Θωμάς, ο Παναγής και ο Στέφανος αποφασίζουν να βγουν να τον ψάξουν και τα ίχνη του τους οδηγούν στα παλιά μεταλλεία…