Το Μυστικό της Πεταλούδας: Ο Γρηγόρης αποκαλύπτει το σχέδιο του στη Χλόη, πώς έχει σκοπό να τη σκοτώσει κι η Χλόη σε απόγνωση κάνει μια απελπισμένη κίνηση να σώσει τη ζωή της….

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 89

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ο συνεργάτης του Χριστόφορου, που παρακολουθεί την Έλενα, τον ενημερώνει ότι η Έλενα πήγε στο νεκροταφείο. Πράγματι, η Έλενα πάει στον τάφο του Μάρκου, αλλά, έρχεται εκεί η Κρίστια, που την βλέπει πολύ ταραγμένη και της λέει να μην ξαναπατήσει εκεί. Η συμπεριφορά της Έλενας, όμως, την παραξενεύει πολύ.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 1/11 Επεισόδιο 89

Η Έλενα φεύγει απ΄ το νεκροταφείο αλαφιασμένη κι ο συνεργάτης του Χριστόφορου, που την παρακολουθεί, τη βλέπει και το λέει στον Χριστόφορο.
Ο Χριστόφορος ρωτάει την Ειρήνη, αν η Έλενα πήγε καθόλου να τη βρει από τότε που έμαθε ότι είναι κόρη του Νικήτα. Η Ειρήνη του λέει όχι, αλλά, ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι του λέει ψέματα.

Ο Αντώνης λέει στη Σοφία ότι έβαλε έναν ντετέκτιβ να ψάξει το γιο του εκεί στην Κύπρο, αλλά, δεν έχει βρει τίποτα ακόμα. Όταν πάει η Ειρήνη να πάρει κάποια φαγητά που ετοίμασε η Σοφία, βλέπει εκεί τον Αντώνη. Πιάνουν κουβέντα για το μωρό, που είναι κοριτσάκι κι ο Αντώνης μένει άναυδος μπροστά σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη.

Ο Δημήτρης τηλεφωνεί πάλι στην Κρίστια πολύ ανήσυχος για τη Χλόη και η Κρίστια του λέει ότι η Λουκία ζήτησε ένταλμα για να μπει η αστυνομία να ψάξει το σπίτι του Γρηγόρη.

Πράγματι, η Λουκία μιλάει με τον Άλκη για τους φόβους της ότι ο Γρηγόρης μπορεί να κρατάει τη Χλόη φυλακισμένη στο σπίτι κι ο Άλκης δίνει εντολή στον Στέφανο και στον Βασίλη να πάνε να τη στήσουν έξω απ΄ το σπίτι του Γρηγόρη, περιμένοντας το ένταλμα για να μπορέσουν να μπουν.

Η Κρίστια θορυβημένη κι ανήσυχη απ΄ την παράξενη συμπεριφορά της Έλενας στο νεκροταφείο, θυμάται κάποιες απειλές της στο Μάρκο και αρχίζει να υποψιάζεται ότι μπορεί να τον σκότωσε αυτή.

Ο Γρηγόρης αποκαλύπτει το σχέδιο του στη Χλόη, πώς έχει σκοπό να τη σκοτώσει κι η Χλόη σε απόγνωση κάνει μια απελπισμένη κίνηση να σώσει τη ζωή της.