Η Γη της Ελιάς, σήμερα: Ο Κουράκος καταφέρνει να στριμώξει τον Πανάγο αλλά εκείνος έχει άλλοθι που του δίνει η πρώην γυναίκα του… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Η Γη της Ελιάς Σημερινό Επεισόδιο 7

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή…

Επεισόδιο 7 (Παρασκευή 29/9)

Η Μαρίνα με τον Μάνο και η Δήμητρα έχουν βγει στους δρόμους και ψάχνουν τη μικρή Αγγελική. Ο Κουράκος καλεί τον Πανάγο στο τμήμα για ανάκριση. Τον ρωτάει αν γνωρίζει τη νεκρή κοπέλα:.

Τελικά ο Πότης και η Άννα αποφασίζουν να μιλήσουν ξεκάθαρα ο ένας στον άλλο και η παρεξήγηση γίνεται παρελθόν με …Ανάσταση. Ο Στάθης αποφασίζει να αντιδράσει στη χειριστική συμπεριφορά της Αρετής.

Ο Δημοσθένης γυρίζει στο σπίτι και ζητάει από την Ασπασία να του πει όλη την αλήθεια και κυρίως ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Ειρήνης.

Ο Κουράκος καταφέρνει να στριμώξει τον Πανάγο αλλά εκείνος έχει άλλοθι που του δίνει η πρώην γυναίκα του.Η Μαρίνα βρίσκει στο κινητό του Μάνου φωτογραφία μιας γυμνόστηθης κοπέλας και του ζητάει εξηγήσεις. Ο Μάνος την κοιτάζει αμήχανος και δε ξέρει τι να πει!