Η Μάγισσα – Η Ρηνιώ αποκαλύπτει τις υποψίες της για τη Δαμιανή στον Μάρκο και τον Μιχαήλ, οι οποίοι δεν είναι διατεθειμένοι να την πιστέψουν. Ταυτόχρονα, στον πύργο των Λασκαραίων, ο Κανέλλος εκτελεί ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή και να αποκαλύψει την αλήθεια για τη Δαμιανή.

Η Μάγισσα – Πιάστηκες σαν το ποντίκι, ξεροκέφαλε

Ωστόσο, ο Τζανής, αποκαλύπτοντας τον αληθινό του χαρακτήρα και την απληστία του, προσπαθεί να απομακρυνθεί από τους Γερακάρηδες και να εδραιώσει τη δική του εξουσία. Καταφέρνοντας να αποδράσει από τον πύργο, ο Κανέλλος παίρνει ως ομήρο του τον ανιψιό του, δείχνοντας την αποφασιστικότητά του: «Τώρα θα πάρεις το μάθημα που σου αξίζει.Νόμιζες ότι μπορείς να με ξε γελάσεις: Πιάστηκες σαν το ποντίκι, ξεροκέφαλε! Ήθελες να γίνεις και καπετάνιος και ξεγελάστηκες, ανόητε», του λέει και η ζωή τους κρέμεται από μια κλωστή.

«Ξέρεις ποιος σκότωσε τον γιο σου; Η μάνα σου! Η Δαμιανή έδωσε την εντολή στην Πολυξένη να το κάνει, γιατί κατάλαβε πως ήταν δικό σου και όχι του Μάρκου», του λέει ο Κανέλλος και ο νεαρός σοκάρεται! Η κατάσταση είναι κρίσιμη για όλους. Ταυτόχρονα, πλησιάζει η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού κα όλοι πληρώνουν το τίμημα των πράξεων τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ