Η Μάγισσα – Η σειρά του ANT1 φτάνει στο τέλος της την Τρίτη 9 Απριλίου, με μια σειρά από εκπληκτικές στιγμές που κατάφεραν να καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Πριν από το μεγάλο φινάλε, ο Σπήλιος αντιμετωπίζει τις ενοχές του για τον θάνατο του Πετρούνη και ανακαλύπτει τη συγκλονιστική αλήθεια ότι η Θεοφανώ είναι η αδελφή του.

Η Μάγισσα – Οι στιγμές που θα μας σοκάρουν ως το φινάλε

Καθώς η Θεοφανώ κινδυνεύει, ο Σπήλιος αποφασίζει να τη σώσει, προκαλώντας έτσι ένταση με την οικογένειά του και κυρίως με την Κυπριανή. Η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό φθάνει στο αποκορύφωμά της, με την Θεοφανώ να αντιμετωπίζει την Κυπριανή, ενώ ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να προστατέψει την αγαπημένη του. Ταυτόχρονα, η Γερακίνα ανακαλύπτει την προδοσία του Σπήλιου σχετικά με το θάνατο του Πετρούνη, ενώ ο Κανέλλος εκμεταλλεύεται τα εγκλήματα της Δαμιανής για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή και να αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Δαμιανή βλέποντας πως δεν έχει πια τίποτε άλλο να χάσει, βάζει τέλος στη ζωή της πίνοντας δηλητήριο.
Ο Τζανής παγιδεύεται στο μίσος του και δεν καταφέρνει να βγει ζωντανός από όλη αυτή την πλεκτάνη που έστησε. Για τη Μεταξία που μαθαίνει το κακό μαντάτο η λύση είναι μία: Να αυτοκτονήσει με το δηλητήριο που της έδωσε η πεθερά της. Οι ζωές τους κρέμονται απο μια κλωστή, ενώ ο φόνος του μωρού φέρνει την αποκάλυψη. Η Δαμιανή, αντιμέτωπη με τις ενοχές της και την αποκάλυψη του μυστικού της, αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της. Η μανία της Κυπριανής συνεχίζεται, ενώ η Θεοφανώ και η Αναχίτ ετοιμάζονται για την τελική αναμέτρηση.

Καθώς η μάχη φτάνει στο τέλος της, η Θεοφανώ θυσιάζει τη ζωή της για να προστατέψει τον γιο της. Οι Αντρέι και Μάρκος δεν μπορούν να τη σώσουν, αλλά φεύγουν με το παιδί της, βυθίζοντας την Κυπριανή στην απόγνωση. Με το θάνατο της Θεοφανώς, τελειώνει και η μάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό. Ο Αντρέι και ο Μάρκος μπορεί να έχασαν την αγαπημένη τους, αλλά φεύγουν με το παιδί της, αφήνοντας πίσω τους έναν κόσμο που τους έφερε μόνο πόνο. Η αγάπη τους για το παιδί αποτελεί τον πυλώνα της ελπίδας τους για ένα καλύτερο μέλλον, παρά τις απώλειες που υπέστησαν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ