Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, δραματικές σκηνές αναμένεται να εκτυλιχθούν καθώς ο Αντρέι απειλεί να σκοτώσει την Γερακίνα μπροστά στα μάτια του Σπήλιου.

Η Μάγισσα – Καθαρίζει την Γερακίνα

Μετά το σοκαριστικό όραμα που είδε ο Σπήλιος με τον Πετρούνη, η Γερακίνα επιβεβαίωσε κάθε υποψία για τη δολοφονία του γιου της. Η Κυπριανή θα αντιμετωπίσει την ίδια της τη σκιά, καθώς και τον Σπήλιο. Παράλληλα, ο Αντρέι εισβάλλει στον Πύργο των Γερακάρηδων, απειλώντας να δολοφονήσει την Γερακίνα αν ο Σπήλιος δεν απελευθερώσει την Θεοφανώ. Ωστόσο, η Θεοφανώ του διαβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας καθώς οι προσκόμματα έχουν ξεπεραστεί και πολλά έχουν αλλάξει. Ανυπομονεί να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι πύργοι των Λασκαραίων και Γερακάρηδων γίνονται δύο ξεχωριστά στρατόπεδα με απρόβλεπτους εχθρούς και συμμάχους. Η Θεοφανώ είναι αποφασισμένη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της για εκδίκηση.
Παράλληλα, η Θεοφανώ και ο Αντρέι πέφτουν θύματα της Κυπριανής, που αποφασισμένη να επιτύχει τον στόχο της, δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσον. Η ένταση ανεβαίνει καθώς η Θεοφανώ και ο Αντρέι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την απειλή της Κυπριανής και να προστατεύσουν τη ζωή τους και τους αγαπημένους τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ