Η Μάγισσα επομενα επεισόδια – Συναρπαστικές εξελίξεις αναμένονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς, καθώς ο Τζανής παίρνει την πρωτοβουλία και εκτελεί τη Δαμιανή. Αποκαλύψεις που φέρνουν ανατροπές ξεκινούν όταν ο Κανέλλος αποκαλύπτει στον Τζανή την αλήθεια, προκαλώντας σοκ.

Η Μάγισσα επομενα επεισόδια – Σφάζει την ίδια του τη μάνα

Η Ρηνιώ καταφέρνει να δραπετεύσει από τον πύργο και να φτάσει στη σπηλιά του Τζανέτου, προκειμένου να εξομολογηθεί στον Μιχαήλ και τον Μάρκο για την κακοποίηση του βρέφους από τη Δαμιανή. Παρόλα αυτά, οι δύο άνδρες αρχικά δεν δέχονται τις υποψίες της. Ο Μιχαήλ αναφέρει: “Δεν είναι δυνατόν η Δαμιανή να έκανε αυτά. Μπορεί να μην την συμπαθώ, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα σκότωνε κάποιον.” Ο Κανέλλος, αντιλαμβανόμενος την ευκαιρία να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τζανή, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια.

Αποδρώντας από τον πύργο, παίρνει ως όμηρο τον Τζανή και αποκαλύπτει την αληθινή δολοφόνο του γιου του. “Τώρα θα μάθεις την αλήθεια. Η μητέρα σου τον σκότωσε”, του λέει, προσθέτοντας: “Η Δαμιανή έδωσε εντολή στην Πολυξένη να το κάνει, γιατί κατάλαβε πως ήταν δικό σου και όχι του Μάρκου.” Μετά από αυτήν την αποκάλυψη, η τελική σύγκρουση φαίνεται αναπόφευκτη. Ο Τζανής επιστρέφει στον πύργο, γεμάτος οργή και αποφασισμένος για εκδίκηση. Θα βάλει ο ίδιος τέλος στην ζωή της Δαμιανής; Ο χρόνος για την αναμέτρηση έχει φτάσει.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ