Η Μάγισσα επεισόδια – Η Κυπριανή αιχμαλωτίζει την Θεοφανώ και τον Αντρέι, στοχεύοντας να εκτελέσει τα σχέδιά της με αδίστακτο τρόπο. Ο Αντρέι, μέσα στα αίματα, αγωνίζεται να παραμείνει ζωντανός, γνωρίζοντας πως κάθε στιγμή είναι κρίσιμη.

Η Μάγισσα επεισόδια – Κρατά ομήρους Θεοφανώ – Αντρέι

Την ίδια στιγμή, η Μεταξία και ο Τζανής ανακαλύπτουν την αλήθεια περί της Δαμιανής. Η ανακάλυψη αυτή εκτοξεύει την οργή τους, καθώς συνειδητοποιούν πως η γυναίκα που αγάπησαν ήταν η δολοφόνος του παιδιού τους. Οργισμένοι, ετοιμάζουν την τιμωρία που αξίζει η Δαμιανή. Η επικείμενη μάχη φέρνει τον συνασπισμό των Λασκαραίων και των Γερακαρήδων, διχάζοντας τους σε σύμμαχους και εχθρούς. Στο επίκεντρο όλων είναι η Δαμιανή, που πλέον αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις ενοχές και τις αποφάσεις της.

Πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη μετάνοια και την καταστροφή. Η Θεοφανώ και ο Αντρέι παλεύουν να ξεφύγουν από την παγίδα της Κυπριανής, κατανοώντας πως κάθε κίνηση είναι κρίσιμη για την επιβίωσή τους. Η απόφασή τους θα κρίνει όχι μόνο τη ζωή τους, αλλά και την εξέλιξη του μεγάλου αυτού καταλυτικού συμβάντος. Ποιες αποφάσεις θα πάρουν η Θεοφανώ και ο Αντρέι στη στιγμή της απόγνωσης; Θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να αντιμετωπίσουν την απειλή που αντιμετωπίζουν;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ