Η Μάγισσα εξελίξεις – Η Γερακίνα ανακαλύπτει τον Μισέλ και τη Σκεύω να παίζουν με τη φωτιά του πιο καταστροφικού μυστικού. Το πρόσωπο της έχει αλλάξει μετά τη δολοφονία του Πετρούνη. Έχει χάσει και άλλα παιδιά της πριν, αλλά αυτήν τη φορά η απώλεια είναι διαφορετική.

Η Μάγισσα εξελίξεις – Κάνει πλάτες στην νύφη της

Το “στέρνο” της είναι σίγουρο ότι δολοφονήθηκε, αντίθετα με τις υποθέσεις που προτάθηκαν από άλλους. Δεν πίστεψε ποτέ ότι ο Πετρούνης αυτοκτόνησε. Το ένστικτό της της λέει ότι ο γιος της δολοφονήθηκε. Η πεθερά της, η Κυπριανή, είναι ο κύριος ύποπτος, αλλά και ο Σπήλιος φαίνεται να έχει κάποια γνώση για τα γεγονότα. Η Γερακίνα είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια, ακόμα και αν το κόστος είναι υψηλό. Δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει ακόμα και τη βία, όπως έκανε με έναν υπηρέτη της Κυπριανής.

Αυτή η κατάσταση την έχει οδηγήσει να είναι αγανακτισμένη από την οικογένειά της που φαίνεται να είναι διψασμένη για αίμα. Αν και αγαπά τον άντρα της και τα παιδιά της, δεν προσποιείται ότι δεν βλέπει τα λάθη τους. Αντιλαμβάνεται το σωστό και το λάθος, όπως έκανε με τη Μεταξία που παλεύει να σώσει παρά τις παραβάσεις της, και με τον Θράσο, τον μοναδικό γιο που της έχει απομείνει. Ενώ επιστρέφει στον πύργο, πιάνει στα πράσα τον Μισέλ και τη Σκεύω να ερωτοτροπούν.

Παραμένει βέβαιη ότι η νύφη της δεν την πρόδωσε ποτέ, αλλά όταν αποκαλύπτεται το μυστικό μπροστά της, πιάνει τους δύο ένοχους από τα μανίκια. Παρόλα αυτά, κρατά την αλήθεια για τον εαυτό της. Ξέρει ότι η αποκάλυψη θα οδηγήσει σε νέα βίαια επεισόδια, οπότε επιλέγει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μόνη της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ