Σε μια επεισοδιακή τροπή γεγονότων στην τηλεοπτική σειρά “Γη της Ελιάς”, μια από τις κεντρικές γυναικείες φιγούρες χρησιμοποιεί αντισυλληπτικά χάπια, αλλά τελικά αποκαλύπτεται.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε ο Τηλεθεατής, η Ειρήνη παίρνει αντισυλληπτικά και αυτό γίνεται γνωστό στον Δημοσθένη. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινά ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους, κατά τον οποίο η Ειρήνη παραδέχεται την ύπαρξη σχέσης με τον Παρασκευά.

Μετά, η Θεοδώρα πέφτει στα πατώματα όταν μαθαίνει για την κατάσταση, καθώς παρόλο που ο Παρασκευάς την έχει απορρίψει, φέρει το παιδί του και δεν τον έχει ενημερώσει ακόμη. Η κατάσταση ανάμεσα στους χαρακτήρες περιπλέκεται ακόμη περισσότερο με την ραγδαία εξέλιξη των γεγονότων.

Ο Τηλεθεατής αναφέρει πως η εγκυμοσύνη της Θεοδώρας θα αποτελέσει μια μεγάλη έκπληξη, και αυτό σε μια στιγμή που ο Παρασκευάς της έχει ήδη ζητήσει να χωρίσουν, χωρίς να ξέρει πως έρχεται παιδί του. Η Θεοδώρα, εν τω μεταξύ, ανακοινώνει στη Μαργαρίτα ότι θέλει να γίνει μητέρα.

Η Μαργαρίτα, πάρα την προσπάθεια να την καθοδηγήσει, δεν συμφωνεί με την απόφαση της Θεοδώρας να κρατήσει το παιδί, αν και τη στηρίζει. Αναμένουμε να δούμε τι άποψη έχει ο Παρασκευάς για όλα αυτά και τι θα κάνει τελικά η Θεοδώρα, που είναι έγκυος στο παιδί του.