Η Μάγισσα: Τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ αλλά και τα λάθη του παρελθόντος θα τον οδηγήσουν σε μια απρόσμενη απόφαση…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Ant1 Η Μάγισσα. Ημέρες προβολής: Δευτέρα έως Τετάρτη στις 21:00

Η Μάγισσα Επεισόδιο 27

Ηθοποιοί: Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Θέμις Μπαζάκα, κ.α.
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη-Πέτρος Καλκόβαλης. Σκηνοθεσία: Λευτέρης Χαρίτος

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα και η καλόγρια θα πάρει μια απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά. Ο Εμρέ θα δεχτεί μια επίσκεψη από τον… προδότη των Γερακάρηδων.

Η Μάγισσα 21/11 Επεισόδιο 27
Οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θ’ ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων, ενάντια στους Τούρκους.

Ο Εμρέ αποφασίζει να εμπιστευτεί τον προδότη των Γερακάρηδων, ενώ ο Μιχαήλ υποψιάζεται πως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του βρέφους. Η Θεοφανώ με τον Μάρκο συνεχίζουν τις προετοιμασίες για να το σκάσουν, προσπαθώντας να μη δώσουν στόχο σε κανέναν.

Τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ αλλά και τα λάθη του παρελθόντος θα τον οδηγήσουν σε μια απρόσμενη απόφαση. Η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη, με τον χειρότερο εφιάλτη της.