Το Ναυάγιο εξελίξεις – Η Αναστασία Παντούση αποκάλυψε χθες στην εκπομπή “Ελένη” τις εκπληκτικές εξελίξεις που περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Αρχικά, η ηθοποιός εστίασε στον ρόλο της Ειρήνης, αναφέροντας ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με έναν άνθρωπο που την πιέζει.

Το Ναυάγιο εξελίξεις – Το ημερολόγιο πέφτει στα χέρια της Ειρήνης

Παρά την αρχική της δυσπιστία, αναγνωρίζει τη χειραγώγησή της από αυτόν, και παρά τις απώλειες που έχει υποστεί, δυσκολεύεται να το αντιμετωπίσει. Στη συνέχεια, προχώρησε σε δύο μεγάλα αποκαλυπτήρια για τη σειρά. Η Ειρήνη ανακαλύπτει το ημερολόγιο της πρώην γυναίκας του Ιπποκράτη, όπου αποτυπώνονται οι δυσάρεστες εμπειρίες που είχε στο σπίτι. Αυτή η ανακάλυψη φέρνει στην Ειρήνη μια νέα αντίληψη και ίσως την επαναφέρει στην πραγματικότητα, και δεί το πραγματικό πρόσωπο του Ιπποκράτη.

Μια άλλη ανατριχιαστική στιγμή είναι όταν η Ειρήνη παρατηρεί τον Ιπποκράτη να χτυπάει τον μικρό Ορφέα. Αυτή η αποκάλυψη σοκάρει την Ειρήνη, η οποία αντιμετωπίζει δυσκολίες στο να το χειριστεί. Καθώς νιώθει ότι δεν μπορεί να αφήσει το σπίτι και να αφήσει το παιδί μόνο να ζεί αυτο το μαρτύριο. Αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά με τον πατέρα του παιδιού, και παραμένει αναποφάσιστη για το μέλλον της. Οι εξελίξεις αυτές θα φέρουν ένταση και ανατροπές στη σειρά, ενώ οι θεατές περιμένουν με αγωνία να δουν πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις και οι χαρακτήρες της σειράς.

Για την αρχική σελίδα της σειράς του Mega – « Το Ναυάγιο  » πατήστε ΕΔΩ,και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ