Έρωτας φυγάς: Η Ευγενία στη σειρά Έρωτας Φυγάς αποφασίζει να κρατήσει τον Μάρκο κοντά της με κάθε τρόπο…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του OPEN Έρωτας φυγάς.

Έρωτας Φυγάς: με κάθε τρόπο…

Μια από τις τελευταίες της σκέψεις είναι να βγάλει από τη μέση την Αλεξάνδρα. Γι’ αυτόν τον λόγο, την καλεί να συναντηθούν στο δάσος και προσπαθεί να την πείσει να τερματίσει τη ζωή της.

Αντίθετα, η Αλεξάνδρα αντιστέκεται και προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Ευγενία, ενώ αυτή την απειλεί με όπλο. Μιλάει στην Ευγενία και της λέει ότι δεν είναι τέτοιος άνθρωπος για να προχωρήσει σε τέτοιες πράξεις. Καθώς το όπλο είναι πολύ κοντά στην Αλεξάνδρα, κάποιος πυροβολεί και η Αλεξάνδρα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος.

Η Νότα, που παρακολουθεί όλη τη σκηνή, παίρνει την ανιψιά της και της λέει να μην πει πουθενά για αυτό που έγινε. Οι εργάτες στο κτήμα ακούν τον πυροβολισμό, τρέχουν να δουν τι συμβαίνει και βρίσκουν την Αλεξάνδρα να αιμορραγεί στο έδαφος. Τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται στο χειρουργείο σε σοβαρή κατάσταση. Η Μαργέτα ανησυχεί για τη νύφη της, ενώ ο Ιάσονας τρέχει στο νοσοκομείο για να δει πώς είναι η γυναίκα του.

Αφού η Αλεξάνδρα αναρρώσει και δείξει ότι είναι καλά, ζητάει από τη Ρηνιώ να φωνάξει τον Μάρκο για να μιλήσουν. Ο Μάρκος πηγαίνει και χαίρεται που η αγαπημένη του είναι καλά. Ωστόσο, εκείνη τον εκπλήσσει με όσα έχει να του πει. Αρχικά, του ζητά να μην θυμώσει και να μη ζητήσει εξηγήσεις, αλλά στη συνέχεια του αποκαλύπτει ότι ο γιός της, ο Γιωργάκης, είναι δικός του παιδί.

Ο Μάρκος χάνει τα λόγια του και αρχίζει να φωνάζει για το πώς μπόρεσε να του το κάνει αυτό. Το δικό του παιδί να φωνάζει τόσο καιρό “μπαμπά” τον Ιάσονα και να το στερεί από εκείνον.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να του εξηγήσει, αλλά ο Μάρκος δεν την αφήνει. Παράλληλα, εκείνη επιμένει ότι δεν ήξερε για τις απειλές της Ευγενίας, ότι θα τη σκοτώσει αν του πει ποτέ την αλήθεια.

Παράλληλα, του αποκαλύπτει ότι η Ευγενία ήταν εκείνη που την πυροβόλησε. Ο Μάρκος θέλει να πάει να βρει τον Ιάσονα και να τον σκοτώσει για όλο το κακό που προκάλεσε, αλλά η Αλεξάνδρα τον απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει αν δεν σταματήσει. Τότε εκείνος συμφωνεί. Οταν η Αλεξάνδρα βγει από το νοσοκομείο και επιστρέψει σπίτι θα κάνει μια μυστική συνάντηση με τον Μάρκο και τον γιο τους!