Η κίνηση της ανήμπορης Ζέτας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις που εμπλέκουν όλο και περισσότερους… Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Αυτή η νύχτα μένει. Το επεισόδιο 101 που θα προβληθεί 27/6.

Στο προηγούμενο επεισόδιο: Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Γιώργη φέρνει φόβο και αγωνία στον Τάσο. Ο Στρατής καταλαβαίνει πώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και κάνει το -μάταιο όπως αποδεικνύεται, βήμα, που πιστεύει ότι θα φέρει τη σωτηρία και θα τον ενώσει με τη Ζέτα. Ο Στέλιος προσπαθεί να διακρίνει την αλήθεια μέσα στον καταιγισμό των γεγονότων που προκαλεί η κατάθεση του Ντόκου και ταυτόχρονα να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της δικής του ζωής. Η Βάσω αποδεικνύεται το μόνο στήριγμα του Χρήστου την ίδια στιγμή που η Μυρτώ παγώνει με τη απόφαση της τον Πόντικα. Στην αγωνία της να αντιμετωπίσει τη χιονοστιβάδα, η Ζέτα κάνει κάτι που την ξεπερνά και προσπέφτει στο Σταύρο για βοήθεια.

Αυτή η νύχτα μένει 27/6 Επεισόδιο 101

Η κίνηση της ανήμπορης Ζέτας προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις που εμπλέκουν όλο και περισσότερους και εκεί που το αδιέξοδο πλησιάζει, είναι ο Άλκης που, με το επικίνδυνο παιχνίδι του, θα ξαναφέρει την ισορροπία και θα δώσει την τελική λύση.

Η απελπισμένη κίνηση του Στρατή να πουλήσει το Όνειρο όχι μόνο αποτυγχάνει αλλά και οδηγεί τον κόσμο του μαγαζιού να σταθεί απέναντί του. Η Μυρτώ κάνει το οριστικό βήμα για το μέλλον της προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια του Πόντικα.

Το «δώρο» του Αλέξανδρου στους συναδέλφους του θα ανοίξει την πόρτα για την καταιγίδα. Ο Ντόκος εισπράττει το αντίτιμο που του αναλογεί.