Ο Σπύρος Μαρτίς και η Βρισηίδα Ανδριώτου σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, ωστόσο η «κβατομουρμούρα» έχει ήδη αρχίσει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μπορούμε να πούμε ότι πλέον έχει συνδέσει το όνομά του με το Survivor αφού τόσο την περσινή σεζόν όσο και φέτος ο ίδιος έκανε αίσθηση με την στρατηγική του και φυσικά με το «λέγειν» του το οποίο κανείς τους συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης δεν μπορούσε να .

Η σχέση του με τη Βρισηίδα και το επόμενο βήμα

Ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου, επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι, γνωρίστηκαν την περσινή σεζόν στο παιχνίδι και ερωτεύτηκαν. Οι δυο τους μπήκαν ως ζευγάρι στο Survivor All Star φέτος, ωστόσο εκείνη σταμάτησε απότομα την πορεία της στο ριάλιτι αφού αποχώρησε οικειοθελώς περίπου πάνω στον 1ο μήνα μην μπορώντας να αντέξει την πίεση. Ο Σπύρος Μαρτίκας, παρ' όλα αυτά, κατάφερε να φτάσει αρκετά μακριά αποχωρώντας μετά από την ψηφοφορία του κοινού περίπου πριν από 3 βδομάδες. Έτσι, επέστρεψε πίσω Ελλάδα και το κορίτσι του βεβαίως βεβαίως.

https://www.instagram.com/p/ChiHbLVrPW2/

Ο 45χρονος φαρμακοποιός έκανε μάλιστα χθες μια #throwback ανάρτηση αφιερωμένη στην Βρισηίδα. Ο ίδιος θυμήθηκε την περσινή σεζόν που και τους δύο ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχαν στο παιχνίδι και όπως έγραψε σαν χθες πριν ένα χρόνο εκείνη αποχώρησε πρώτη τερματίζοντας στην 9η θέση με τον ίδιο να αποχωρεί 2 βδομάδες αργότερα. ν συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας έγραψε: «5 μήνες την άφησα στο επόμενο! Με περίμενε!Της χρωστάω κάθε δευτερόλεπτο που έλειψα! Σ'αγαπάω γυναίκα μου!».

1686835452147-215652946-354454736_636561905160381_499802675539092748_n-(1).jpg

Το κοινό μετά από αυτή την ανάρτηση και την συγκεκριμένη σφώνηση στη Βρισηίδα Ανδριώτου άρχισε να σκέφτεται μήπως τελικά η σχέση τους είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα – αυτό του γάμου – μιας και οι δυο τους ήδη συγκατοικούν εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, φαίνεται δε να είναι τόσο ερωτευμένος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου που της έγραψε και τραγούδι με τη βοήθεια του τραγουδιστή Λαέρτη, το οποίο και δημοσίευσε στο προφίλ του.

https://www.instagram.com/reel/CtWH7KYNXnX/

Η δήλωση του Σπύρου Μαρτίκα και ο εκνευρισμός της Βρισηίδας

Το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα κοινωνικό κάλεσμα χθες και μεταξύ των ερωτήσεων των δημοσιογράφων ήταν και το αν σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους με τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Μετά από αυτή την δοκιμασία που πέρασε και πέρασα νομίζω ναι».

Ωστόσο, αυτή ήταν μάλλον και η τελευταία φορά που μίλησε ο ίδιος χθες αφού η Βρισηίδα ως άλλη «μάνατζερ» ήταν εκεί για να του θυμίζει τους περιρισμούς που έχει λόγο του συμβολαίου του.

Τι συνέβη όμως;

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στις πρωινές εκπομπές την Βρισηίδα με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκονται στο χθεσινό event και λίγο πριν μιλήσουν στις κάμερες να λέει εκείνη στον φαρμακοποιό πως όταν έρθουν οι δημοσιογράφοι για να κάνουν δηλώσεις εκείνος να το παίξει «τρελίτσα». Βέβαια, αυτό που δεν ήξερε η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν πως εκείνη την ώρα οι κάμερες κατέγραφαν.

Παράλληλα, όταν άρχισαν να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες που είχαν στείλει τα διάφορα κανάλια για το event, μία δημοσιογράφος ρώτησε τη Βρισηίδα σχετικά με αυτό που είπε στον Σπύρο Μαρτίκα. Εκείνη φανερά εκνευρισμένη αρχικά δεν ήθελε να απαντήσει ενώ στην συνέχεια απάντησε πως αυτό περί «τρελίτσας» του το είπε για να τον «προστατέψει» και να μην ξεχάσει πως το συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ τον δεσμεύει ώστε να μην αποκαλύψει πράγματα που δεν πρέπει σε άλλες εκπομπές.

Ο Σπύρος Μαρτίκας προσπάθησε να ελαφρύνει την ατμόσφαιρα λέγοντας στην ίδια πως έχουν πάει εκεί για να διασκεδάσουν χωρίς βέβαια να τα καταφέρνει ιδιαίτερα. Απορία, ωστόσο δημιούρσε σε πολλούς το γεγονός πως ο Σπύρος Μαρτίκας μπορούσε να μην βρεθεί μπροστά από τις κάμερες για δηλώσεις οπότε εκεί θα τελείωνε το θέμα.

Η αμήχανη στιγμή που παρακολουθήσαμε βέβαια θύμισε θα έλεγε κανείς λίγο από παντρεμένο ζευγάρι με τη σύζυγο να έχει τα «ηνία» του σπιτιού και τη φράση «Όλα του γάμου δύσκολα» μάλλον να είναι πιο εύστοχη από ποτέ.