Με δύο απουσίες στο δυναμικό τους βρήκε το ξημέρωμα τους μπλε κι όλοι άρχισαν αμέσως να ψάχνουν πού εξαφανίστηκαν ο Αλέξης Παππάς και ο Chris Σταμούλης.

Η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Πάνος Καλλίδης ήταν από τους πρώτους που πρόσεξαν ότι έλειπαν και έβγαλαν το συμπέρασμα ότι μάλλον οι συμπαίκτες τους παραβίασαν τους κανόνες του παιχνιδιού.

Μετά από ώρες εκείνοι εμφανίστηκαν με μία δικαιολογία που δεν έγινε και τόσο πιστευτή από τους υπόλοιπους. Τους εξήγησαν ότι βγήκαν για να βρουν φρουτάκια και καρπούς για τροφή αλλά κάποια στιγμή έχασαν τον δρόμο της επιστροφής προς την καλύβα.

Αν κρίνουμε από όσα είπαν οι συμπαίκτες τους στην κάμερα μάλλον κανείς δεν τους πίστεψε, με τον James να ζητά από την παραγωγή να τιμωρηθούν για την παράβασή τους αλλά και να δηλώνει πως αν τα πράγματα είναι έτσι όπως δείχνουν αυτοί οι δύο θα είναι πια στο στόχαστρό του στις ψηφοφορίες.

Φυσικά, το φευγιό τους δεν πέρασε απαρατήρητο από την παραγωγή κι έτσι η «καμπάνα» που έπεσε για το ατόπημά τους ήταν «βαριά».

Ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο συμβάν κι ανακοίνωσε την ποινή που τους επιβλήθηκε:

«Πάνω από το Survivor προέχει η ασφάλεια των παικτών γι΄αυτό έχουν τεθεί κάποια όρια που έχουν να κάνουν με τον χώρο που ζείτε. Αυτοί οι κανόνες πρέπει να είναι απαράβατοι. Δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια με αποτέλεσμα να ανησυχήσει η παραγωγή και να κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός για να τους βρούμε. Αυτή η παράβαση είναι φυσιολογικό να έχει και κάποιες συνέπειες. Για την επόμενη εβδομάδα η μπλε ομάδα θα έχει κατά 20% λιγότερες προμήθειες, οι οποίες αφορούν κατά 10% τον Chris και κατά 10% τον Αλέξη. Επίσης, στους επόμενους δύο αγώνες με έπαθλο φαγητό και κερδίσει η μπλε ομάδα οι δύο αυτοί παίκτες δεν θα μπορούν να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού».

Post Views:
24