Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα πάει στη Σοφία και της λέει για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του Χριστόφορου και πάνω στην ένταση της κουβέντας τους, έρχεται η Ειρήνη και η σύγκρουση της με την Έλενα θα πάρει μια άσχημη, αναπάντεχη τροπή…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 52

Στα προηγούμενα επεισόδια: Η Χάρις πάει στο σπίτι του Στέφανου να μιλήσει με την Αμάλα. Η Χλόη, που είναι ανήσυχη μετά την παράξενη συμπεριφορά του Παύλου σε σχέση με την Κρίστια, της τηλεφωνεί να βρεθούν, ενώ ο Παύλος συναντάει τον παλιό του φίλο, τον Δημήτρη να του εξηγήσει γιατί δεν έχει πει τίποτα στη Χλόη για τον Γρηγόρη.

Το Μυστικό της Πεταλούδας 11/9 Επεισόδιο 52

Η Κρίστια μένει άναυδη που η Χλόη υποψιάζεται ότι ο Παύλος μπορεί να τη γουστάρει. Της λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να συμβαίνει αυτό, αφού ο Παύλος είναι πολύ ερωτευμένος μαζί της κι αυτό φαίνεται. Η Χλόη, όμως, είναι ακόμα ανήσυχη, αφού δε μπορεί να εξηγήσει αλλιώς τη συμπεριφορά του Παύλου σε σχέση με την Κρίστια.

Ο Παύλος, στο μεταξύ, που έχει παρακολουθεί το κινητό της Χλόης κι έχει δει πού βρίσκεται, πάει έξω απ΄ το καφέ και τη βλέπει που είναι με την Κρίστια, ενώ της είχε πει να κόψει την παρέα μαζί της.

Η Ειρήνη λέει στον Μάρκο γι΄ αυτά που θυμήθηκε ο Χριστόφορος για το φόνο του Νικήτα και του δίνει το ημερολόγιο της Βαγγελιώς να το διαβάσει. Ο Μάρκος ταραγμένος δυσκολεύεται να πιστέψει πως μπορεί να ήταν η Εύα η δολοφόνος του Νικήτα και όχι ο Χριστόφορος.

Η Χριστίνα βλέπει πως ο Θέμης αναβάλλει για άλλη μια φορά την αναχώρηση τους για Αθήνα και του λέει πως θα φύγει μόνη της. Ο Θέμης της λέει πως δε μπορεί να φύγει, αφού ο Χριστόφορος πάει να ρίξει το φόνο του Νικήτα στην Εύα.

Η Αμάλα λέει στον Στέφανο ότι η συζήτηση της με τη Χάρις πήγε καλά, αλλά, της έκανε εντύπωση που η Χάρις της είπε ότι είχε ένα παιδάκι.

Η Έλενα πάει στη Σοφία και της λέει για την καταγγελία του Θέμη εναντίον του Χριστόφορου και πάνω στην ένταση της κουβέντας τους, έρχεται η Ειρήνη και η σύγκρουση της με την Έλενα θα πάρει μια άσχημη, αναπάντεχη τροπή.