Το Μυστικό της Πεταλούδας: Η Έλενα προσπαθεί και πάλι να πλησιάσει τον Χριστόφορο αλλά καταλήγουν να τσακώνονται… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του OPEN, Το Μυστικό της Πεταλούδας

Μυστικό της Πεταλούδας σημερινό επεισόδιο 11-12

Ηθοποιοί: Γιώργος Νινιός, Ελισάβετ Μουτάφη, Κατερίνα Μισιχρόνη, Δημήτρης Γκουτζαμάνης, Νεοκλής Νεοκλέους, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μαρίλια Γιαλλουρίδου, Χάρης Κκολός, Νίκος Γκέλια…

Δευτέρα έως Κυριακή στις 16:45

Το Μυστικό της Πεταλούδας 22/8 Επεισόδιο 11-12

Η Κρίστια πρέπει να ταξιδέψει στην Ιταλία για να δει ειδικό γιατρό για τα μάτια της. Ενημερώνει τον Μάρκο ο οποίος δεν ξέρει αν πρέπει να πάει μαζί της ή όχι.

Εντωμεταξύ η Έλενα συναντά τον Χριστόφορο και προσπαθεί να τον προσεγγίσει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αυτός θέλει την ησυχία του και της το δείχνει. Ο Θέμης τσακώνεται με τη Χριστίνα και εκείνη φεύγει από το σπίτι.

Την ψάχνει παντού αλλά μάταια. Η Χριστίνα έχει πάει να βρει τον Μάρκο στο σπίτι του Σάββα. Την πείθουν να πάρει τηλέφωνο τον πατέρα της να τον ηρεμήσει. Η Έλενα προσπαθεί και πάλι να πλησιάσει τον Χριστόφορο αλλά καταλήγουν να τσακώνονται.