Κάνε ότι κοιμάσαι: Μετά την τραγικό συμβάν που προκάλεσε ο Μηνάς, όλοι επιδιώκουν να βρουν την ισορροπία τους. Ο Νικόλας βρίσκεται πλέον σε μια κατάσταση απομόνωσης, ενώ η Νάσια εμφανίζει έντονη αντίδραση και ο Ίσσαρης με την ομάδα του έχουν πάρει προαγωγή. Από την άλλη πλευρά, ο Κάσδαγλης δέχεται μια πρόταση από ένα ιδιωτικό σχολείο, με τον όρο να εργαστεί εκεί, μαζί με τον Νικόλα. Κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς γιορτής, ένας καθηγητής δολοφονείται, γεγονός που προκαλεί σοκ σε όλους…. Η σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» επιστρέφει με νέα επεισόδια..

Κάνε ότι κοιμάσαι: Ενδιαφέρουσα πρόταση…

Ο Νικόλας, μετά τα γεγονότα που συνέβησαν εκείνη την μοιραία μέρα κατά τη διάρκεια της πρόβας των μαθητών, αποφάσισε να παραιτηθεί από το σχολείο. Πλέον βρίσκεται σε μια παραθαλάσσια περιοχή, απομονωμένος, αντιμετωπίζοντας ενοχές και τραύματα από το μακελειό που συνέβη στο θέατρο.

Συγχρόνως, η Μπετίνα προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να πείσει τον Νικόλα να επιστρέψει στην κανονικότητα, ενώ ο Μάκης καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να προστατεύσει τη Νάσια, η οποία, μετά την απώλεια του Στάθη, εκδηλώνει μια ιδιαίτερα αντιδραστική συμπεριφορά.

Ο Ίσσαρης, η Άννα και ο Πέτρος έχουν πάρει προαγωγή σε μια ειδική υπηρεσία, στο Τμήμα Ειδικών Εγκλημάτων, υπό την επίβλεψη της αξιωματικού Χρύσας, η οποία πέρα από την ειδίκευση και την τυπικότητα της, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, δεν φαίνεται να τους συμπαθεί ιδιαίτερα.

Εν τω μεταξύ, ο Κάσδαγλης αντιμετωπίζοντας τα δικά του φαντάσματα και έχοντας παραιτηθεί από τη θέση του, λαμβάνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τον διευθυντή ενός ιδιωτικού σχολείου, όπου είχε αποφοιτήσει. Ο Σταματάκης του προσφέρει τη δυνατότητα να εργαστεί για το Αλεξανδρινό Κολλέγιο, με έναν όρο: να πείσει τον Νικόλα να εργαστούν μαζί.