Η παρουσία της Ιουλίας στο σπίτι αλλάζει τις ισορροπίες, καθώς μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Γιωργίκη και του γιου του, του Χρήστου, ο οποίος την συμπαθεί ιδιαίτερα. Η Στεφανία και η Χάδω επιδεικνύουν εχθρική συμπεριφορά προς την Ιουλία, αλλά εκείνη υπομένει όλες τις δυσκολίες και προκλήσεις που της ανατίθενται.

Η Ιουλία σύντομα αντιλαμβάνεται ότι ο σύζυγός της έχει ένα σκοτεινό και βίαιο πρόσωπο, που, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, αρχίζει να εκδηλώνεται με ξεσπάσματα οξυθυμίας προς την ίδια, τον γιο του και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Αυτή η αλλαγή συμπεριφοράς του την προβληματίζει, καθώς μέχρι τότε τον είχε αντιληφθεί ως έναν ήρεμο και δοτικό άνθρωπο. Οι ξαφνικές εκρήξεις οργής και βίας του συζύγου της την ανησυχούν βαθιά, καθώς αποκαλύπτουν ένα πρόσωπο που δεν είχε δει προηγουμένως.

Η Ιουλία, η οποία πρόσφατα παντρεύτηκε τον Γιωργίκη, βιώνει μια ζωή γεμάτη αλλαγές και δυσκολίες στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς “Το προξενιό της Ιουλίας” στο κανάλι ALPHA. Η ζωή της παίρνει μια κατακόρυφη τροπή όταν παντρεύεται τον Γιωργίκη, παρατηρώντας όμως σύντομα το πραγματικό και σκοτεινό πρόσωπό του.