Η Αρετή και ο Τάσος έχουν πάει πάει στην ταβέρνα για φαγητό, κι εκείνη δεν χάνει την ευκαιρία να προσβάλει την Αριάδνη. «Αρετή, όταν είσαι μαζί μου, σε θέλω κυρία! Κομμένες οι κατινιές! Κατάλαβες;;», της τονίζει ο Τάσος, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι, όταν η κοπέλα πηγαίνει μέσα.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Κι ενώ το γλέντι για τον αρραβώνα του Αποστόλη και της Αναστασίας φτάνει προς το τέλος, ο Μάνος καθώς ετοιμάζεται να φύγει με την Μαρίνα εύχεται στην Φιλιώ: «Άντε, να μεγαλώσεις, να γίνεις ολόκληρη κοπέλα και να δεις στα δικά σου αρραβωνιάσματα τι θα κάνουμε! Θα το κάψουμε!», της λέει και η μικρή αγριεύει.

«Εγώ δε θ’ αρραβωνιαστώ ποτέ! Ποτέ όμως! Και να μην το ξαναπείτε αυτό, όλοι το ίδιο μου λέγανε καθώς φεύγανε! Με ρωτάτε εμένα αν θέλω;;», του λέει φεύγει στο δωμάτιο της, ενώ ο Μάνος τα χάνει με την αντίδραση της και ζητάει συγνώμη. «Είναι ευαίσθητο το θέμα. Την ξέρετε την ιστορία.Άστο. Δεν πειράζει…», του απαντά η Αθηνά, η οποία όμως φαίνεται προβληματισμένη.

Κι ενώ η Δήμητρα με τον Λάμπρο είναι στην πύλη στο σπίτι του Ρουσσέα, φτάνει ένα αμάξι με δύο άντρες. Ο Λάμπρος τσεκάρει τη λίστα, γνέφει καταφατικά στη Δήμητρα, η οποία ανοίγει και περνάνε.

Κάνει νόημα στον Λάμπρο και φεύγει απ’ το φυλάκιο. Ακολουθεί διακριτικά το αμάξι που πλησιάζει το σπίτι. Τους βλέπει να βγαίνουν, ο Ρουσσέας ανοίγει την πόρτα και τους βάζει μέσα.

Στη συνέχεια η Δήμητρα τους παρακολουθεί από ένα παράθυρο. Βλέπει τον Ρουσσέα όρθιο να μιλάει με τους δύο άντρες. Κάποια στιγμή ο Ρουσσέας βγάζει ένα κλειδί και ανοίγει την πόρτα που η Δήμητρα είχε βρει κλειδωμένη και οι δυο άντρες περνάνε την πόρτα.

Ο Ρουσέας φεύγει προς τα μέσα, ενώ η Δήμητρα προβληματισμένη, επιστρέφει στην πύλη. Λίγο αργότερα, έρχεται ένα βανάκι της εταιρίας είδη υγιεινής του Ρουσσέα και αφού τσεκάρουν την λίστα περνάει μέσα. Η Δήμητρα φωτογραφίζει τον οδηγό και μόλις το βανάκι απομακρυνθεί προς τη μέσα πλευρά του κήπου, αφήνει και πάλι το πόστο της και πάει βιαστικά προς τα μέσα. Προλαβαίνει να δει το βανάκι να μπαίνει στο γκαράζ του σπιτιού.

Η γκαραζόπορτα κλείνει πίσω του και η Δήμητρα κοιτάζει απογοητευμένη και γυρίζει στην πύλη. «Πολύ ύποπτο. Τι δουλειά είχε το βαν να κλειστεί μέσα στο γκαράζ τους;», αναρωτιέται.