Η τροπή που πήρε η υπόθεση του υποτιθέμενου βιασμού στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» έχει φέρει χαρά στον Πάρη και σε όλη του την οικογένεια. Ο Σαρηγιάννης προσπαθεί να καθοδηγήσει τα γεγονότα σύμφωνα με τα συμφέροντα του Χρήστου, αλλά δυσκολεύεται να βρει συμμάχους.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στον Παράδεισο των κυριών.

Ο Μάρκος αρνείται να δεχτεί την αλήθεια που του αποκάλυψε ο γιος του ο γιος του, ενώ ο Ντίνος, αντιμετωπίζει δυσκολίες με την νέα επένδυση που έκανε με τον Σίμο.

Η ημέρα της δίκης για τον υποτιθέμενο βιασμό έχει φτάσει, και ο Πάρης πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του. Θα τα καταφέρει;

Ο Χρήστος απειλεί τη Βικτώρια, υποστηρίζοντας ότι όλα τα εγκλήματα θα πρέπει να αποδοθούν σε εκείνη ή στον Σίμο. Από σύμμαχοι, γίνονται εχθροί, όμως η Βικτώρια παραμένει ψύχραιμη και ζητά τη συνεργασία του Αποστόλη ενάντια στον Χρήστο. Ακριβώς την ίδια πρόταση κάνει και ο Χρήστος στον Αποστόλη, ο οποίος από κατεστραμμένος γίνεται ισχυρό «όπλο» δύο αδίστακτων δολοφόνων που συγκρούονται μεταξύ τους.

Ο Ντίνος και ο Σίμος έρχονται σε έντονη σύγκρουση, καθώς οι εργασίες στο θέατρο Ολύμπια διαρκώς αναβάλλονται. Η Αμαλία υποστηρίζει τον Ντίνο και δημιουργείται ένταση στη σχέση της με τον Σίμο λίγο πριν τον γάμο τους. Άραγε είναι το άγχος πριν τον γάμο η αιτία, ή η Αμαλία συνεχίζει να αγαπά τον Ντίνο;