Σασμός: Μετά από ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, η Βασιλική είναι καλά, ωστόσο προβληματίζεται για την ένταση μεταξύ του Μαθιού και του γιου της, του Νικηφόρου…. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Ο Νικηφόρος θέλει να εκδικηθεί….

Αφού έμαθε την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του πατέρα του, Στεφανή, και καθώς αισθάνεται προδομένος, ο Νικηφόρος αποφασίζει να εκτελέσει τον δράστη. Το σχέδιό του όμως οδηγεί στον τραυματισμό του Μαθιού και οι συγγενείς του αναζητούν τρόπο για να τον προστατέψουν από τη σύλληψη.

Ο Αντώνης αναλαμβάνει την υπόθεση, πεπεισμένος ότι ο Μαθιός τραυματίστηκε κατά λάθος. Διερευνά το θέμα με σκοπό να ανακαλύψει την αλήθεια και ψάχνει τον Χριστόφορο, που βρίσκεται κάπου κρυμμένος.

Ο Μανώλης φοβάται για τον φίλο του, πιστεύοντας ότι ο Χριστόφορος έχει ανακαλύψει τι έκανε ο Μαθιός στον πατέρα του και αντέδρασε βίαια. Ανακουφίζεται κάπως, όταν καταλαβαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κρατήσει το μυστικό άλλο καιρό και βρίσκει τρόπο να προστατέψει τον παλιό του φίλο.

Όταν βρίσκει τον Χριστόφορο, του λέει πως ο Μαθιός είναι καλά και του προτείνει τι να πει ως εξήγηση στον Αντώνη για τον τραυματισμό του Μαθιού. Όμως, η παρουσία του Ανδρέα Βρουλάκη δημιουργεί περισσότερη αναστάτωση. Η Βασιλική επιχειρεί να καλμάρει την κατάσταση, λέγοντας στον Μαθιό και το Νικηφόρο να ξεπεράσουν τις μεταξύ τους διαφορές για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το περιοδικό 7ΜΕΡΕΣTV, ο Μαθιός αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις των ενεργειών του και τη στάση του αδελφού του, Αστέρη. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια για πάντα. Ο Αστέρης ανακαλύπτει το σκοτεινό παρελθόν του αδελφού του, που οδήγησε στον θάνατο του Στεφανή. Του ζητά να αναλάβει τις ευθύνες του, όμως ο Μαθιός δεν θέλει να πάει στη φυλακή.

Σε αυτό το δύσκολο σημείο, η Καλλιόπη επιχειρεί να διαμεσολαβήσει μεταξύ των δύο αδελφών. Αλλά ο Αστέρης ανακαλύπτει ότι και η μητέρα του γνώριζε την αλήθεια και στήριζε τον Μαθιό, γεγονός που τον οδηγεί στην απόφαση να απομακρυνθεί από την οικογένεια.
Εν τω μεταξύ, δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την Αργυρώ, φοβούμενος την αντίδρασή της όταν μάθει τα γεγονότα.