Στη δημοφιλή σειρά “Το Προξενιό της Ιουλίας”, η ιστορία εξελίσσεται με συναρπαστικό τρόπο μετά τον γάμο. Ο Γιωργίκης Προβιός είναι πλέον ευτυχισμένος και υπερήφανος σύζυγος, ενώ η Ιουλία προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή στο αρχοντικό.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις της σειράς του Alpha «Το προξενιό στην Ιουλίας».

Το γεγονός ότι ο σχεδιασμός της μητέρας της Στάσας επιτυγχάνει και ο Γιωργίκης νομίζει πως όλα έχουν εξελιχθεί κατά τη δική του επιθυμία, προσθέτει στοιχεία δράματος. Η Ιουλία βρίσκεται επίσης αντιμέτωπη με την εχθρότητα της Χάδως, που δεν την βλέπει με καλό μάτι.

Η ιστορία της Στάσας αποκαλύπτεται ως ένα σκοτεινό και επαναλαμβανόμενο μοτίβο. Η Ιουλία ανακαλύπτει μια φωτογραφία του Στράτου Ραζίνη με αφιέρωση στη Στάσα και μαθαίνει ότι η μητέρα της ήταν ερωτευμένη με τον πατέρα του Γρηγόρη, αλλά λόγω της κόντρας των οικογενειών, παντρεύτηκε τον Νικόλα Σκούταρη.

Όμως, η Στάσα κρατούσε κρυφό το παρελθόν της με τον Στράτο, που είχε οδηγήσει σε εγκυμοσύνη. Έτσι, η Στάσα, όπως και η κόρη της Ιουλία, βρέθηκε σε μια παρόμοια θέση, όπου προσποιήθηκε ότι το παιδί του Στράτου, ο Ρήγας, ήταν του Νικόλα.

Ο Ρήγας είναι έτσι αδερφός τόσο του Γρηγόρη όσο και της Αλεξάνδρας, όμως τα δύο αδέλφια τρέφουν μίσος το ένα για το άλλο χωρίς να γνωρίζουν τον πραγματικό τους συγγενικό δεσμό. Στην ιστορία της σειράς αποκαλύπτεται ότι μυστικά και αλήθειες δεν παραμένουν για πάντα κρυμμένα.