Η Βασιλική φτάνει στο σπίτι του Στάθη για να μιλήσουν και μπαίνοντας μέσα του ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να της πει για τον Φίλιππο.

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Μου είπες τις προάλλες μια κουβέντα. Ότι βρήκα καινούργια κόρη και ξέχασα την παλιά.. Το πιστεύεις αυτό;», την ρωτά κι εκείνη του απαντά: «Δεν ξέρω τι πιστεύω.. Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε τόσο κοντά τελευταία».

Τότε ο Στάθης της εξηγεί ότι η ίδια κρατάει αποστάσεις και πως είναι ζηλιάρα, αλλά εκείνη έχει άλλη άποψη.

«Βασιλική δεν σ’ έκανα στην άκρη, ούτε σε παραμέλησα. Δέκα κόρες να κάνω ακόμα, εσύ για πάντα θα έχεις στην καρδιά μου τη δική σου αποκλειστική θέση. Καμία Αριάδνη και καμία άλλη κόρη δεν μπορεί να σε κουνήσει από ΄κει! Η Βασιλική είναι πάντα εδώ!», της λέει δείχνοντας την καρδιά του, όμως η Βασιλική τον κοιτάζει σα να μην πιστεύει τα λόγια του.

Βραδιάζει και ο Στάθης πηγαίνει στο σπίτι της Ιουλίας, η οποία συγκινείται από το νοιάξιμο του και την περιποίηση του. Την ίδια ώρα, ο Μιλτιάδης πηγαίνει στο μπαρ να βρει τον Φίλιππο, όπως του ζήτησε.

«Θα στο τα πω χύμα, ανοιχτά και ξεκάθαρα. Τι τρέχει με σένα και τη Βασιλική;», τον ρωτά ευθέως κι εκείνος του εξηγεί ότι εκτιμά και τους δυο και το μόνο που έκανε ήταν μια προσπάθεια για να τους φέρει και πάλι κοντά.

«Για τόσο άτιμο με έχεις ρε φίλε; Ότι είδα καβγά και βρήκα την ευκαιρία να χωθώ ανάμεσά σας; Ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο. Τη Βασιλική τη βλέπω σαν τη μικρή μου αδερφή.. Από εκείνη τη μέρα στη βάρκα που κόντεψε να πνιγεί, ένιωσα να μας δένει κάτι βαθύ και αληθινό», του εξηγεί και ο Φίλιππος τον ρωτά αν η Βασιλική είναι αποφασισμένη να χωρίσουν οριστικά.

«Είναι θυμωμένη μαζί σου, αλλά πίσω απ΄ το θυμό της, διακρίνω την αγάπη της για σένα. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα. Είναι τόσο σοβαρό αυτό που σας χώρισε;», τον ρωτά αλλά ο Φίλιππος δεν θέλει να το συζητήσει και του τονίζει πως του έφυγε ένα βάρος που του διαβεβαίωσε ότι δεν τρέχει κάτι μεταξύ τους.