Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Καθηλώνει η σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» καθώς ο Γρηγόρης τα βρίσκει σε όλα με τη Φιλιώ για να γίνει το δικό τους προξενιό.

Οι πιέσεις της κοπέλας προς τον Γρηγόρη θα πιάσουν τόπο και οι δυο τους πλέον πηγαίνουν τη σχέση τους στο επόμενο βήμα.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Γρηγόρης και Φιλιώ συνευρίσκονται ερωτικά

Ο Γρηγόρης είναι πλέον αποφασισμένος να παντρευτεί τη Φιλιώ και ζητάει από την Κερασίνα να αναλάβει το προξενιό. Τα νέα γρήγορα διαδίδονται και αναστατώνουν τον Τύρναβο. Η Φιλιώ ενθουσιάζεται από τα νέα την ίδια ώρα που η Ιουλία καταρρέει.

Η Κερασίνα όμως αποφασίζει να μην ενδώσει στις πιέσεις που της ασκεί ο Γρηγόρης και η Φιλιώ και αρνείται το προξενιό. Οι δυο νεαροί όμως έτσι αποφασίζουν να πάρουν μια απόφαση που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τους δικούς τους, να παντρευτούν μόνοι τους χωρίς καμία συγκατάθεση.

Όταν μάλιστα μένουν μόνοι οι δύο νέοι έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Η Φιλιώ βρίσκεται για πρώτη φορά στην αγκαλιά του Γρηγόρη στην πρώτη τους ερωτική συνεύρεση. Εκείνη πετάει από τη χαρά της όμως αυτός δε μπορεί να βγάλει από το μυαλό του την Ιουλία…

Την ίδια ώρα η Ιουλία βοηθάει τον Χρήστο να εντοπίσει το ημερολόγιο της μητέρας του και όλα τα μυστικά που κρύβονται σε αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Αυτή μπαίνει εμπόδιο στο γάμο Φιλιώς – Γρηγόρη

Ηλέκτρα επόμενα επεισόδια: Τέλος ο γάμος του Σωτήρη

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Η Αναχίτ σώζει τη Θεοφανώ από Δαμιανή και Τζανή



Source link