Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Καθώς φτάνουμε στο μεγάλο φινάλε της σειράς, οι ζωές των ηρώων είναι έτοιμες να υποστούν ριζικές αλλαγές. Τι θα συμβεί με τον Μάρκο Λάσκαρη; Η πορεία του Μάρκου έχει σημαδευτεί από απόλυτη προδοσία, από ανθρώπους που αγαπούσε.

Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια – Τραγικό το τέλος του Μάρκου

Τα πλήγματα είναι βαθιά και βαριά. Τα λάθη του έχουν πληρωθεί ακόμα και πέραν του αναμενόμενου. Έχασε την αγαπημένη του Θεοφανώ, για την οποία αντιμετώπισε τους Λασκαραίους και, παράλληλα, η γυναίκα που αγαπούσε ως πραγματική μητέρα του αποδείχτηκε η χειρότερη όλων, σκοτώνοντας την Αναστασία. Όμως, το τέλος του Μάρκου δεν πρόκειται να είναι μια απλή σκηνή θανάτου, όπως αναφέρουν ορισμένες πληροφορίες μας. Η τελευταία του ελπίδα είναι ο γιος του.

Ο Μάρκος θα επικεντρωθεί στο να τον καθοδηγήσει, προσπαθώντας να τον προφυλάξει από τα ίδια λάθη που ο ίδιος έκανε. Αυτός είναι ο τρόπος που θα προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη του παρελθόντος και να βρει κάποιο είδος εξιλέωσης στο ως τέλος της ζωής του. Παρά τις σκοτεινές στιγμές και τις αμφιβολίες, ο Μάρκος συνεχίζει να παλεύει για το καλύτερο μέλλον του και του γιου του, αφήνοντας πίσω το παρελθόν με αποφασιστικότητα και ανανεωμένη αισιοδοξία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ