Σασμός: Ο Σασμός συνεχίζει την τρίτη σεζόν , η οποία έχει αποδειχθεί αρκετά εθιστική. Η σειρά του έχει κατακτήσει την πρωτοκαθεδρία σε τηλεθέαση, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές …. Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σασμός: Το τραγικό γεγονός

Ωστόσο, τραγικό γεγονός θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια θα διαλύσει τους πρωταγωνιστές και τους τηλεθεατές. Ο Νικηφόρος θα δολοφονηθεί από τον Βρουλάκη και η βεντέτα θα φουντώσει για ακόμη μία φορά, με τον Μαθιό να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Οι πρωταγωνιστές μας θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά πριν από τον θάνατο του Νικηφόρου. Ο Νικηφόρος θα συμφιλιωθεί με τον πατέρα του, τον Μαθιό. Οι δυο τους θα βάλουν σε νέα βάση τη σχέση τους και θα συγχωρέν ο τον άλλον, ειδικά ο Νικηφόρος για τη δολοφονία του Στανή.

Αποφασίζουν να πορευτούν μαζί σαν μια νέα οικογένεια με τη Βασιλική. Μαζί καταφέρνουν να κάνουν μια συμβολική κίνηση που είναι άκρως συγνητική. Ο Μαθιός και ο Νικηφόρος βρίσκονται σε ένα βουνό και φυτεύουν ένα δέντρο μαζί. Το ονομάζουν “Σταματόδεντρο”. Ο Μαθιός χαράζει τα αρχικά τους πάνω στο δέντρο. Το δέντρο αποτελεί ένα σύμβολο της νέας αρχής που ξεκινούν οι δυο τους και της ένωσής τους.

Η δολοφονία του νεαρού Σταματάκη όμως βάζει φρένο στα σχέδιά τους. Ο δεσμός του Μαθιού με το δέντρο, όμως, παρα ισχυρός. Ο Μαθιός φροντίζει το συγκεκριμένο δέντρο με όλη του την ψυχή μετά τον θάνατο του γιου του. Το βλέπει να μεγαλώνει όπως θα ήθελε να μεγαλώσει και ο γιος του και η συγκίνηση είναι αδιαμφισβήτητη…