Η Γη της Ελιάς: Η κατάσταση της Μαρίνας χειροτερεύει μέρα με τη μέρα… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα σε βαθιά κατάθλιψη

Η Μαρίνα βυθίζεται σε βαθιά κατάθλιψη μετά τον θάνατο του μωρού της, και ο Μάνος γίνεται ο δέκτης όλου του θυμού της, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να διαλυθεί ο γάμος τους. Παράλληλα, η Ιουλία προσπαθεί με αποφασιστικότητα να επικοινωνήσει με την κόρη της, παρά τις αρχικές ενδείξεις ότι αυτή είναι νεκρή.

Η Μαρίνα αδυνατεί να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι το μωρό της δεν ζει πλέον και βρίσκεται σε μια ανυπέρβλητη θλίψη, παρά τις προσπάθειες του Μάνου να την στηρίξει. Από την πλευρά του, ο Μάνος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο και στήριξη, αλλά το βάρος της απώλειας είναι μεγάλο και ο πόνος είναι βαθύς και για τον ίδιο τον Μάνο.

Καθώς οι μέρες περνούν, η ψυχολογία της Μαρίνας δεν δείχνει καμία βελτίωση. Σχεδόν έναν μήνα αργότερα, επιστρέφει στο ανθοπωλείο της, αλλά τίποτα δεν είναι όπως πριν. Η Μαρίνα, αντίθετα πλέον από την προηγούμενη ήρεμη φύση της, είναι ευέξαπτη και νευρική.

Ξεσπά με την παραμικρή ευκαιρία και αντιμετωπίζει ακόμα και τους ανθρώπους που προσπαθούν να την βοηθήσουν με επιθετικότητα. Ο Μάνος ανησυχεί ιδιαίτερα για την κατάσταση της Μαρίνας, όπως και ο Ισίδωρος, ο οποίος πλέον δεν ξέρει ποια συμβουλή να δώσει στον γιο του.

Ο Μάνος, απελπισμένος και χωρίς άλλη επιλογή, αποφασίζει να προβεί σε μια δραστική κίνηση. Της ζητάει να μαζέψουν όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι και να τα χαρίσουν σε κάποιο νεογέννητο μωρό . Αυτή η σκέψη, ωστόσο, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, καθώς η Μαρίνα αντιδρά έντονα και αποφασίζει να απομακρυνθεί από το σπίτι τους.

Εν τω μεταξύ, η Ιουλία, αναζητά απαντήσεις σχετικά με την κόρη που είχε φέρει στον κόσμο πριν χρόνια. Αναζητώντας την αλήθεια, αποφασίζει να κάνει μια εξέταση DNA, και έτσι επιβεβαιώνεται ότι το παιδί που νόμιζε ότι ήταν νεκρό ζει και έχει δημιουργήσει τη δική του ζωή, μακριά της.