Ο Ορέστης συναντά τυχαία την Δήμητρα στον δρόμο και αφού ρωτήσει για την μυστική αποστολή της ξεκαθαρί π το ενδιαφέρον του πλέον είναι φιλικό: «Το τελείωσα μου μαζί σου.. Τα άφησα όλα πίσω και μπορούμε να χαρά.. Δεν έ νόημα να κρατάμε κακίες..», της λέει κι εκείνη τον ρωτά αν ισχύει το ίδιο και με τον Γιώργη.

Διαβάστε ι στο pythia.gr όλα όσα θα δούμε και όλες τις εξελίξεις στη Γη τη ελιάς.

«Με τον Γιώργη είναι άλλο πράγμα. Ήταν η φιλία στη μέση και έπαιξε κοροϊδία. Δεν μπορώ να του έχω πια εμπιστοσύνη..Άστο. Είναι μια κουβέντα που δεν γίνεται στη μέση του δρόμου. Όποτε θέλεις όμως, εγώ είμαι ανοιχτός», της απαντά και ο καθένας παίρνει τον δρόμο του.

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη συναντά στο καφενείο την Ισμήνη, η γνωρίζοντας τη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη προσπαθεί να την συμβουλέψει να απαιτήσει χρόνο από τον άντρα της, ενώ η Αθηνά λέει στην πως σκέφτεται να κόψει με τον Τζον όσο είναι ακόμα αρχή. «Μην ακούω βλακείες, δεν βρίσκεις μέρα έναν έρωτα.. Τον κρατάμε πάση θυσία..», της απαντά η Μαργαρίτα.

Από την άλλη, ο Κωνσταντίνος δέχεται ακόμα μία κλείσει από άγνωστο αριθμό, όμως δεν απαντά και όταν τον ρωτά η Ισμήνη τον λόγο προσπαθεί να δικαιολογηθεί: «Είναι ένας πελάτης που δεν με πληρώνει και δεν γουστάρω να συνεργάζομαι..», της λέει κι όταν η Ισμήνη πηγαίνει προς τα μέσα απενεργοποιεί το κινητό του…