Το Μυστικό της Πεταλούδας: Τα επόμενα εσόδια, 31 έως 34, υ υ κύκλου της σειράς που θα προβληθούν 30 και 31/08…

Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Φίλιππου, συναντάει την Ειρήνη και της λέει πως ο Φίλιππος έχει σκοπό να παραδοθεί…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 31-32-33-34

Η Χριστίνα βλέπει τη Λουίζα να κοιμάται στο κρεβάτι του Θέμη και έξαλλη ρωτάει τον Θέμη τι δουλειά έχει η Λουίζα εί. Η Λουίζα, που ακούει τον καυγά τους, όταν φεύγει η Χριστίνα, λέει στο Θέμη πως είναι καλύτερα να φύγει απ΄ το σπίτι του.

Επεισόδια 31-32
Η Χάρις συναντάει τον Πάρι Αδαμίδη, τον φίλο του Στέφανου απ΄ τη σχολή Αστυνομίας και προσπαθεί να τι ακριβώς έγινε τότε που ο Στέφανος έδειρε τον συμφοιτητή τους, τον Λευτέρη Τρύφωνος. Όταν η Χάρις φεύγει, ο Πάρις τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει για την επίσκεψη της.

Ο Μάρκος, που έχει μάθει ότι η αστυνομία το Φίλιππο για τη δολοφονία του Πολυβίου, πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει, αν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει το Φίλιππο.

Η Χλόη τηλεφωνεί στην Κρίστια και της λέει πως έφτασαν με τον Παύλο στην Κύπρο και δε βλέπει την ώρα να συναντηθούν ξανά.

Η Ειρήνη πάει να βγάλει βόλτα τον Μπεν και πάει προμήθειες στον Φίλιππο. Την ώρα, όμως, που είναι εκεί, ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στο Φίλιππο να δει, αν είναι καλά και κάτι αναπάντεχο κάνει τον Χριστόφορο να υποψιαστεί ότι ο Φίλιππος βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ΄ ό,τι πίστευε.

Ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι ο Φίλιππος γύρισε στο σπίτι του και πάει και τον βρίσκει. Του λέει ότι ο Ηλίας είναι νεκρός ο Φίλιππος νευριάζει γιατί το σχέδιο του να βρει τον Χρυσοχόου χαλάει. Λέει στον Χριστόφορο ότι αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν του μένει παρά να πάει να παραδοθεί.

Η Μαρήλια πάει στο σπίτι, που κρύβεται ο Άρης, να του πάει προμήθειες παρ΄ όλο που ο Άρης της είπε να μην ξαναπάει εκεί.

Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι ο δολοφονημένος άντρας, που βρήκαν, είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου, αυτός που ο Ξένος πιστεύει ότι σκότωσε τον Πολυβίου και παγίδεψε τον Φίλιππο. Ο Άλκης αγχώνεται, επειδή, είναι αυτός ο ένοχος και λέει στον Στέφανο ότι πρέπει να το έκαναν ο Χριστόφορος με τον Φίλιππο.

Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Φίλιππου, συναντάει την Ειρήνη και της λέει πως ο Φίλιππος έχει σκοπό να παραδοθεί.

Η Χάρις ψάχνει για τη ζωή του α και μαθαίνει ότι ζει μόνος με τον γιο του. Παραξενεύεται γιατί δεν βρίσκει τίποτα για την γυναίκα του Νικόλα κι αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω.

Επεισόδια 33-34

Η Χάρις μαθαίνει ότι ο Σταύρος, ο γιος του Νικόλα, πάει στο ίδιο σχολείο που πήγαινε κι η Αμάλα κι ότι ήταν φίλοι. Πάει στο σχολείο κι αρχίζει να ρωτάει τον Σταύρο για την Αμάλα και τον Στέφανο, , ο Νικόλας, που πάει να πάρει τον Σταύρο τους βλέπει να μιλάνε κι έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Χάρις.

Η Σοφία πάει στην εταιρία του Χριστόφορου κι απαιτεί απ΄ αυτόν ν΄ αφήσει ήσυχη την Ειρήνη.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να συναντηθούν στην ταβέρνα της Σοφίας. Η Έλενα δέχεται με χαρά, αφού είναι η ευκαιρία της να μάθει απ΄ την Ειρήνη τι σχέση έχουν με τον Χριστόφορο.

Η Χριστίνα φεύγει απ΄ το σπίτι χωρίς να πει τίποτα στο Θέμη κι εκείνος πολύ ανήσυχος το λέει στη Λουίζα και διαπιστώνει πως η Χριστίνα έχει κλείσει και το της.

Ο Άρης, που επίσης τηλεφωνεί στη Χριστίνα για να δει πώς είναι η Λουίζα, μιλάει στη Μαρήλια για την ανησυχία του κι η Μαρήλια του προτείνει να πάει αυτή στο σπίτι του Θέμη για να μάθει, αν η Λουίζα είναι εντάξει.

Η Έλενα πάει στην ταβέρνα της Σοφίας να συναντήσει την Ειρήνη, αλλά, εκεί την περιμένει μια έκπληξη.