Το Μυστικό της Πεταλούδας: Τα επόμενα επεισόδια, 31 έως 34, του δεύτερου κύκλου της σειράς που θα προβληθούν 30 και 31/08…

Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Φίλιππου, συναντάει την Ειρήνη και της λέει πως ο Φίλιππος έχει σκοπό να παραδοθεί…

Το Μυστικό της Πεταλούδας 2ος κύκλος, επεισόδια 31-32-33-34

Η Χριστίνα βλέπει τη Λουίζα να κοιμάται στο κρεβάτι του Θέμη και έξαλλη ρωτάει τον Θέμη τι δουλειά έχει η Λουίζα εκεί. Η Λουίζα, που ακούει τον καυγά τους, όταν φεύγει η Χριστίνα, λέει στο Θέμη πως είναι καλύτερα να φύγει απ΄ το σπίτι του.

Επεισόδια 31-32
Η Χάρις συναντάει τον Πάρι Αδαμίδη, τον φίλο του Στέφανου απ΄ τη σχολή Αστυνομίας και προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς έγινε τότε που ο Στέφανος έδειρε τον συμφοιτητή τους, τον Λευτέρη Τρύφωνος. Όταν η Χάρις φεύγει, ο Πάρις τηλεφωνεί στον Στέφανο και του λέει για την επίσκεψη της.

Ο Μάρκος, που έχει μάθει ότι η αστυνομία ψάχνει το Φίλιππο για τη δολοφονία του Πολυβίου, πάει στον Χριστόφορο και τον ρωτάει, αν μπορεί να κάνει κάτι για να βοηθήσει το Φίλιππο.

Η Χλόη τηλεφωνεί στην Κρίστια και της λέει πως έφτασαν με τον Παύλο στην Κύπρο και δε βλέπει την ώρα να συναντηθούν ξανά.

Η Ειρήνη πάει να βγάλει βόλτα τον Μπεν και πάει προμήθειες στον Φίλιππο. Την ώρα, όμως, που είναι εκεί, ο Χριστόφορος τηλεφωνεί στο Φίλιππο να δει, αν είναι καλά και κάτι αναπάντεχο κάνει τον Χριστόφορο να υποψιαστεί ότι ο Φίλιππος βρίσκεται πολύ πιο κοντά απ΄ ό,τι πίστευε.

Ο Χριστόφορος καταλαβαίνει ότι ο Φίλιππος γύρισε στο σπίτι του και πάει και τον βρίσκει. Του λέει ότι ο Ηλίας είναι νεκρός κι ο Φίλιππος νευριάζει γιατί το σχέδιο του να βρει τον Χρυσοχόου χαλάει. Λέει στον Χριστόφορο ότι αφού ήρθαν έτσι τα πράγματα, δεν του μένει παρά να πάει να παραδοθεί.

Η Μαρήλια πάει στο σπίτι, που κρύβεται ο Άρης, να του πάει προμήθειες παρ΄ όλο που ο Άρης της είπε να μην ξαναπάει εκεί.

Ο Στέφανος λέει στον Άλκη ότι ο δολοφονημένος άντρας, που βρήκαν, είναι ο Ηλίας Ευαγγέλου, αυτός που ο Ξένος πιστεύει ότι σκότωσε τον Πολυβίου και παγίδεψε τον Φίλιππο. Ο Άλκης αγχώνεται, επειδή, είναι αυτός ο ένοχος και λέει στον Στέφανο ότι πρέπει να το έκαναν ο Χριστόφορος με τον Φίλιππο.

Ο Χριστόφορος, φεύγοντας απ΄ το σπίτι του Φίλιππου, συναντάει την Ειρήνη και της λέει πως ο Φίλιππος έχει σκοπό να παραδοθεί.

Η Χάρις ψάχνει για τη ζωή του Νικόλα και μαθαίνει ότι ζει μόνος με τον γιο του. Παραξενεύεται γιατί δεν βρίσκει τίποτα για την γυναίκα του Νικόλα κι αποφασίζει να το ψάξει παραπάνω.

Επεισόδια 33-34

Η Χάρις μαθαίνει ότι ο Σταύρος, ο γιος του Νικόλα, πάει στο ίδιο σχολείο που πήγαινε κι η Αμάλα κι ότι ήταν φίλοι. Πάει στο σχολείο κι αρχίζει να ρωτάει τον Σταύρο για την Αμάλα και τον Στέφανο, αλλά, ο Νικόλας, που πάει να πάρει τον Σταύρο τους βλέπει να μιλάνε κι έρχεται σε έντονη αντιπαράθεση με τη Χάρις.

Η Σοφία πάει στην εταιρία του Χριστόφορου κι απαιτεί απ΄ αυτόν ν΄ αφήσει ήσυχη την Ειρήνη.

Η Ειρήνη τηλεφωνεί στην Έλενα και της ζητάει να συναντηθούν στην ταβέρνα της Σοφίας. Η Έλενα δέχεται με χαρά, αφού είναι η ευκαιρία της να μάθει απ΄ την Ειρήνη τι σχέση έχουν με τον Χριστόφορο.

Η Χριστίνα φεύγει απ΄ το σπίτι χωρίς να πει τίποτα στο Θέμη κι εκείνος πολύ ανήσυχος το λέει στη Λουίζα και διαπιστώνει πως η Χριστίνα έχει κλείσει και το κινητό της.

Ο Άρης, που επίσης τηλεφωνεί στη Χριστίνα για να δει πώς είναι η Λουίζα, μιλάει στη Μαρήλια για την ανησυχία του κι η Μαρήλια του προτείνει να πάει αυτή στο σπίτι του Θέμη για να μάθει, αν η Λουίζα είναι εντάξει.

Η Έλενα πάει στην ταβέρνα της Σοφίας να συναντήσει την Ειρήνη, αλλά, εκεί την περιμένει μια έκπληξη.