Μια οικογένεια πρόκειται να αναστατωθεί έντονα εξαιτίας ενός καντηλιού. Ποιος ο λόγος της έντονης διαμάχης που θα έχει ως αποτέλεσμα η οικογένεια Βρουλάκηδες να απομακρυνθεί; Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια..

Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός

Σ σειρά «Σασμός», η Μαρίνα θα πάει στο νεκροταφείο για να φροντίσει τους τάφους των αγαπημένων της. Εκεί, είναι η γιαγιά Ειρήνη η οποία την παρακολουθεί από απόσταση, χωρίς η Μαρίνα να την δει.

Μία αυθόρμητη πράξη από την Μαρίνα, θα γίνει αφορμή για την της σχέσης της με την γιαγιά Ειρήνη. Συγκεκριμ όταν θα κατευθυνθεί προς τον τάφο του Βασίλη Σταματάκη και ανάψει το καντήλι του.

Η γιαγιά Ειρήνη την βλέπει από μακριά και γίνεται έξαλλη, φωνάζοντάς της: «Δεν είσαι κόρη μου εσύ!». Η επιθυμία της Μαρίνας να ανάψει το καντήλι στον τάφο του του συζύγου της για την γιαγιά δεν έχει λογική.

Η Μαρίνα προσπαθεί να την ηρεμήσει, αλλά δεν τα καταφέρνει. Η γιαγιά Ειρήνη γυρνάει στο σπίτι και λέει στην εγγονή της, την Αργυρώ, ότι θα φύγει, καθώς δεν θέλει να έχει πλέον καμία σχέση με την Μαρίνα. H επίσκεψη της Μαρίνας στο νεκροταφείο γίνεται η αφορμή για έναν οικογενειακό Βρουλάκηδες, στη σειρά «Σασμός».