Αυτή η νύχτα μένει: Ο Μίλτος βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ, ο Στέλιος διώχνει από το σπίτι, μετά τη συμπλοκή που είχαν, καθώς η μάνα του Αγλαΐα δεν καταφέρνει να τον ερασπιστεί… Διαβάστε πρώτοι στο pythia.gr τι θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει στον Alpha….

Αυτή η νύχτα μένει: εκδίκηση για τα τραύματα στο σώμα και την του

Την πλάτη τού γυρίζει για μια ακόμη φορά ο κολλητός του, Τάσος, ο οποίος ετοιμάζει τους αρραβώνες και το γάμο του με τη Μαρία, την κόρη του Σταματιάδη.

ελπισμένη είναι και η Μυρτώ, μετά τη βίαιη απόρριψή της από τον Μανόλη, που -γεμάτος προκαταλήψεις τη θεωρεί «ελευθέρων ηθών», μετά την τυχαία συνάντησή τους στο «Όνειρο», την τελευταία βραδιά που δούλευε εκεί.

Στο πλευρό της στέκονται όλοι οι εργαζόμενοι εκεί, με τον Πόντικα και τον μαέστρο να ό,τι μπορούν για να την παρηγορήσουν. Ο Μίλτος, μανιασμένος και αποδιωγμένος απ' όλους, ζητά να πάρει εκδίκηση για τα τραύματα στο σώμα και την ψυχή του.

«Αφού δεν με θες δίπλα σου, θα με έχεις εναντίον σου», πει στον Στρατή, όταν τον έδιωξε από το μαγαζί.

Η καταρρακωμένη Μυρτούλα γίνεται το εύκολο θύμα του. «Αν ντυνόσουν όπως οι άλλες, θα είχες μεγάλη πέραση», της είχε πει την τελευταία βραδιά που πέρασε στο «Όνειρο». Ξεσπά τη λύσσα και τη μανία του π στην άβγαλτη κοπελίτσα και τη βιάζει…

Ο ς, έξαλλος με τη συμπεριφορά του Στέλιου, που σε τη Βάσω στο κρατητήριο, χωρίς να της επιτρέψει να επικοινωνήσει με το δικηγόρο της, συγκρούεται άσχημα μαζί του. Η παρέμβασή του τους φέρνει πολύ κοντά και νιώθει ότι δεν θέλει να τη χάσει. Τόσο εκείνος όσο και η Βάσω κάνουν ένα βήμα παρακάτω και αφήνονται στα συναισθήματά τους.