Παγιδευμένοι 2ος κύκλος σημερινό επεισόδιο 3

Τι θα γίνει όταν ο νέος διοικητής ασφάλειας Πειραιά Κυριάκος Παπαδημητρίου, ανακαλύψει το μυστικό του Δημήτρη και του Ανδρέα για το σημείωμα; Το 3ο επεισόδιο της ιράς του Ant1 Παγιδευμένοι που θα μεταδοθεί την Δευτέρα 9/10 σ 22:30.

Πρωταγωνιστούν: Κίμωνας Κουρής, Πέτρος Λαγούτης, Δημήτρης Ξανθόπουλος, Στάθης Σταμουλακάτος, Σταύρος Τσουμάνης, ς Τριανταφύλλου, Σόλωνας Τσούνης, Μαριλένα Ράδου, Ναταλία Πελέκα, Άννα Καλαϊτζίδου…

«Παγιδευμένοι»: Κάθε Δευτέρα, Τρίτη στις 22:30.

Παγιδευμένοι 2ος κύκλος 9/10 Επεισόδιο 3

Ο Δημήτρης κρύβει από την Άννα το σημείωμα που βρήκε στο αυτοκίνητό του. Η απαίτηση του δολοφόνου να πάει η Άννα το μαχαίρι στο ξενοδοχείο τον έχει ταράξει.

Ο μόνος που θα για αυτό είναι ο και οι δυο τους θα σπαθήσουν να οργανώσουν μια επιχείρηση για να πιάσουν τον δολοφόνο χωρίς την ανάμειξη της .

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό. Ο Αλέκος, θέλοντας να πάρει τη ζωή του πίσω, θα κάνει μία αναπάντεχη σκεψη Υβόννη.

Τι θα γίνει όταν ο νέος διοικητής της ασφάλειας Πειραιά Κυριάκος Παπαδημητρίου, ανακαλύψει το μυστικό του Δημήτρη και του Ανδρέα για το σημείωμα;