Η παραλία, επόμενα επεισόδια: Τα φαντάσματα του παλθόντος αδιώκουν τον Γράντο μη επιτρέποντάς του να επιστρέψει σν καθημερινότητά του μετά το πρόσφατο τραγικό συμβάν…. Παρακάτω το επεισόδιο 38 που θα προβληθεί 31/10…

Η παραλία Επόμενα Επεισόδια 38

Στα προηγούμενα επεισόδια: Ένα γράμμα από το Λονδίνο αναστατώνει την Υπατία φέρνοντάς της αναμνήσ από τη που έχει αφήσει πίσω της. Η Ναταλί υποψιάζεται τις παράνομες δραστηριότητες του Μαρκ ανησυχεί περισσότερο τις επιπτώσεις της ς τους στην διαχείριση του Mermaid Café.

Η παραλία 31/10 Επεισόδιο 38

Η διακίνηση ναρκωτικών στο βιο των χίπηδων απειλεί όλη την κοινότητα, και ο Χάρι είναι ανήσυχος. Οι προετοιμασίες για την Πρωτοχρονιά βρίσκονται σε εξέλιξη, και το χωριό είναι σε εορταστική διάθεση, έτοιμο να αφήσει πίσω τον δύσκολο χρόνο που έχει σημαδέψει τους κατοίκους αρνητικά.

Στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι στο σπίτι του Αρχοντάκη, καλεσμένος είναι και ο Καραχάλιος, γεγονός που δημιουργεί εξαιρετική ανασφάλεια στη Νικολίνα και στον Δημητρό.

Τα φαντάσματα του παρελθόντος καταδιώκουν τον Γράντο μη επιτρέποντάς του να επιστρέψει στην καθημερινότητά του μετά το πρόσφατο τραγικό συμβάν.