«ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ» ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

Η μακροβιότερη κωμική ελληνική σειρά συνεχίζει για 11η χρονιά στον ALPHA και νέοι χαρακτήρες έρχονται να μπουν στη ζωή των ηρώων αλλά και τη δική μας. Και μη νομίζετε ότι γκρινιάζουν λιγότερο, αφού έχουν διάθεση για ακόμη περισσότερη… μουρμούρα. Εμείς δεν έχουμε παρά να σας τους συστήσουμε!

ΖΟΥΖΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ (ΜΑΡΙΑ ΚΑΤΣΑΝΔΡΗ)

Δραστήρια, έξυπνη, αυτό που λέμε λαϊκά «διαόλου κάλτσα». με ό,τι κι αν καταπιαστεί θα το φέρει εις πέρας. Ιδιοκτήτρια ενός γραφείου τελετών που το «τρέχει» εδώ και είκοσι χρόνια, καθώς το κληρονόμησε από τον αείμνηστο αλλά και άκρως ενοχλητικό, τσιφούτη και πολύ μεγαλύτερό της σύζυγο. Κλεάνθη Αγγέλου.

Έχει έναν μεγάλο ανταγωνιστή, τον Νώντα τον Μπάρδακα, έναν πολύτιμο βοηθό τον Ζαχαρία που της είναι πιο πιστός κι από λαμπραντόρ και μια κόρη τη Σέβη με την οποία διαφωνούν σε όλα. Σημείο επαφής των δυο τους ο Τάκης, ο άντρας της κόρης της. Η Ζουζού μπαίνει στη ζωή του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) ως μια «ενοχλητική» καλή Σαμαρείτισσα που προσπαθεί να τον βοηθήσει να ξεπεράσει τη θλίψη του. Αλλά όσο προσπαθεί να τον προσεγγίσει, τόσο εκείνος τσινάει! Ο χρόνος θα δείξει αν η επιμονή της θα ανταμειφθεί και η μουρμούρα θα πιάσει τόπο.

ΤΟΥΛΑ ΒΗΧΑ (ΠΑΡΘΕΝΑ ΧΟΡΟΖΙΔΟΥ)

Προέρχεται από μια μεγάλη και ξακουστή οικογένεια της Άρτας. Είναι μεγαλοκτηματίας, ασχολείται με τα χωράφια της οικογένειας. Δεξί της χέρι είναι ο επιστάτης των κτημάτων της, ο οποίος είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί της. Είναι δίκαιη, αληθινή και ευαίσθητη. Έχει μεγάλη αδυναμία στον πατέρα της (Απόστολος) που τώρα πάσχει από άνοια. Με τη μάνα της (Ειρήνη) η σχέση της είναι ανταγωνιστική και την πιέζει να γνωρίσει κάποιον άνθρωπο να παντρευτεί.

Έχει μια αδελφή μικρότερη, την Άννα (δικηγόρο), που ζει στην Αθήνα με τον άντρα της Στράτο (γιατρό) και τα δυο της παιδιά. Η Τούλα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί της, είναι αυτόνομη, τσαμπουκαλού, με αυτοπεποίθηση αλλά και πολύ ευαίσθητη. Είχε αρκετές σχέσεις στη ζωή της, αλλά κανείς δεν ήταν ο «εκλεκτός» γι’ αυτήν. Ερωτεύτηκε μία φορά στη ζωή της και η μοίρα της επιφύλαξε ο έρωτας της ζωής της να επιστρέψει σε αυτήν. Ο μεγάλος της έρωτας είναι ο Ηλίας (Βλαδίμηρος Κυριακίδης).

ΖΩΗ ΛΙΟΛΙΟΥ (ΕΡΙΕΤΤΑ ΜΑΝΟΥΡΗ)

Είναι 27 ετών, μεγαλωμένη στο Ναύπλιο. Έχει σπουδάσει αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο και μόλις ξεκίνησε να δουλεύει σε μια κατασκευαστική εταιρεία. Είναι όμορφη, αλλά δεν το ξέρει. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι το δυνατό της σημείο. Είναι μεθοδική, της αρέσει να βάζει όρια, νιώθει άβολα με τις εκπλήξεις, αλλά όταν αφήνεται γίνεται καραγκιόζης.

Έχει δύο αδελφές, λίγους φίλους και μια σχέση. Τον Χρήστο. Είναι μαζί δύο χρόνια. Η Ζωή θα ήθελε να συγκατοικήσουν, αλλά ο Χρήστος πιστεύει ότι η συγκατοίκηση σκοτώνει τη σχέση. Μόλις την έδιωξαν από το σπίτι που έμενε στο Παγκράτι και ψάχνει επειγόντως για καινούριο σπίτι. Η ζωή τής κληρώνει για συγκάτοικο τον Φάνη.

ΦΑΝΗΣ ΕΞΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΪΚΑΣ)

Είναι 28 ετών κι έχει μεγαλώσει στην Ικαρία. Είναι φυσιοθεραπευτής, αλλά δουλεύει και ως barista σ’ ένα καφέ στο κέντρο. Είναι χαλαρός τύπος. Ενώ φυσιογνωμικά δείχνει γλυκός, μπορεί να γίνει πολύ μεγάλος κάφρος. Όταν όμως του αρέσει μια κοπέλα, είναι αρκετά εσωστρεφής. Έχει τρία αδέλφια, πολλούς φίλους, δύο κολλητούς.

Χώρισε πριν έξι μήνες από μια σχέση πέντε ετών. Για την ακρίβεια της έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη τον χώρισε. Το πλάνο τώρα είναι να ζήσει τη ζωή του, αλλά μάλλον δεν είναι ο άνθρωπος που θέλει να ξυπνάει κάθε μέρα και με άλλη. Το να τον έχεις συγκάτοικο είναι μια πρόκληση, καθώς είναι πολύ ακατάστατος, δεν ξέρει και πολλά από δουλειές του σπιτιού και σίγουρα δεν σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας.