Οι Παγιδευμένοι καθηλώνουν στα επόμενα επεισόδια καθώς το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του απαγωγέα και δολο συνεχίζεται. Η μάχη με τον χρόνο για τη διάσωση της Άννας και των υπόλοιπων αιχμαλώτων θα είναι μεγάλη όμως θα τα καταφέρουν.

Ωστόσο, οι περιπέτειες δε σταματάνε εκεί για τον Δημήτρη ο οποίος, όταν όλα τα ιχεία δείξουν πως ο είναι ο ένοχος, θα τον σκοτώσει σε αυτοάμυνα. Σα να μην έφτανε αυτό, ακόμη ένας θάνατος θα συγκλονίσει. Η σειρά του ΑΝΤ1 αναμένεται συγκλονιστική…

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Ο Άκης πέφτει νεκρός

Ο Αλέκος, μετά τις πιέσεις του Άκη, του στέλνει πλαστό διαβατήριο και λεφτά για να μπορέσει να το σκάσει στο εξωτερικό. Όμως την ώρα που εκείνος πάει να φύγει θα έχει απρόσμενες επισκέψεις. Ο Θοδωρής μαζί με τα εμφανίζονται του και του ζητάνε το λόγο.

Ο Άκης θα βγάλει όπλο για να τους απειλήσει να τον αφήσουν. Ο Θοδωρής όμως αυτή τη φορά είναι προετοιμασμένος και καταφέρνει να τον ακινητοποιήσει και να του βάλει το πιστόλι στον κρόταφο. Σκοπός του φυσικά δεν είναι να τον σκοτώσει αλλά να τον παραδώσει στη μητέρα της Άννας. Τηλεφωνεί μάλιστα στην Ειρήνη και της ζητά να πάει από εκεί για να συναντήσει τον δολοφόνο του της.

Λίγο αργότερα, εκείνη θα φτάσει στο σημείο μαζί με τον , τη Χρύσα και τον Νίκο. Η ώρα της κρίσης έχει φτάσει και ο Άκης πέφτει νεκρός! Την επόμενη ημέρα η αστυνομία βρίσκει το πτώμα του. Ποιος όμως είναι αυτός που πάτησε τελικά τη σκανδάλη;

Διαβάστε επίσης:

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Αμφιβάλλουν για τον απαγωγέα – Ο Νίκος απομακρύνει τον Περικλή απο την Χρύσα

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Ο Εμρέ πασάς βάζει τέλος στους Γερακάρηδες

Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: Ντίνος και Μιράντα υιοθετούν κοριτσάκιSource link