Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του AlphaΤο προξενιό της Ιουλίας, έχει συναρπάσει μέχρι στιγμής στα πρώτα της επεισόδια σαρώνοντας την τηλεθέαση.

Τα όσα αποκαλύπτονται μάλιστα στη συνέχεια φέρνουν μεγάλες ανατροπές στην εξέλιξη της ιστορίας.

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Χρήστος ξαναβρίσκει τα λογικά του – Αυτός τον σώζει

Στα προσεχή επεισόδια βλέπουμε να προχωράει το προξενιό της Ιουλίας με τον Γιωργίκη. Οι δυο τους, ακολουθώντας τις παραδόσεις, αρραβωνιάζονται και ο ισχυρός άντρας πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ωστόσο, υπάρχει κάτι που επισκιάζει με έναν τρόπο τη χαρά του. Αυτό δεν είναι άλλο από την αντίδραση του γιου του, Χρήστου, όταν μάθει ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί εκείνος την Ιουλία, αλλά ο πατέρας του.

Εν τω μεταξύ, όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο νεαρός βρίσκεται ακόμα στο μοναστήρι, αναζητώντας τη χαμένη του γαλήνη.

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος με τη βοήθεια του μοναχού Επιφάνειου καταφέρνει και ξεφεύγει από την παράνοια και ξαναβρίσκει τα λογικά του. Ο άνθρωπος του Θεού, ο οποίος στην πραγματικόττηα είναι ο Ανέστης, ο πρώην άντρας της Χάδως, εραστής της Ευγενίας και βιολογικός πατέρας του Χρήστου, κάνει τα πάντα για να τον συνεφέρει.

Οι δυο τους έχουν πολύωρες συζητήσεις και ο νεαρός τού ανοίγει την ψυχή του, όπως δεν το έχει κάνει με κανέναν έως τώρα.

Δείτε το trailer του επόμενου επεισοδίου: 

Διαβάστε επίσης:

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Γιωργίκης ζητά από τον Στασινόπουλο να τον συνοδεύσει στο σπίτι της Στάσας

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Ρήγας είναι γιος του Στράτου

Η μάγισσα επόμενα επεισόδια: Σφαγή με Μάρκο και Μιχαήλ



Source link